Dilluns, 14 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Maties, Santa Albada, Santa Gemma

Tal dia com avui:

1948 - Declaració d'independència de l'Estat d'Israel.

Per reflexionar:

Parlem molt poc, excepte quan la vanitat ens fa parlar. - François de la Rochefoucauld

Notícies
entrada a Construmat
Aquest dilluns comença Construmat, el saló de la construcció més gran de l'Estat. Reunirà a més de 265.000 professionals i les darreres innovacions del sector. (Foto: Efe)
 
Videos
 
Enllaços
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat
Construmat obre les portes amb la mirada posada en l’habitatge sostenible
Marta Aznar (laMalla.net)
Unes 4.500 empreses procedents de 50 països s'aplegaran des d'aquest dilluns i fins dissabte a la 15a edició de Construmat, un saló sobre construcció exclusiva per als professionals del sector. A la Fira de Barcelona, les empreses del sector oferiran 50.000 productes repartits en 2.400 estands. Les innovacions en relació a l'habitatge sostenible seran les grans estrelles d'aquest saló sobre construcció que ja és el més important de l'Estat i dels primers d'Europa. L'organització preveu que passin per la fira 265.000 professionals.
Construmat s'ha convertit en els seus 15 anys d'existència en el saló del sector de la construcció més gran organitzat a Fira de Barcelona, en el més important de l'Estat espanyol i en un dels primers d'Europa. Amb els anys ha anat creixent en importància, ressò i també en superfície. Enguany ja ocupa 155.000 m2 que abasten els recintes firals de Montjuïc i Gran Via, a l'Hospitalet de Llobregat.

La gran afluència que s'espera garanteix una alta ocupació hotelera a Barcelona i l'Hospitalet. Segons l'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona es preveu registrar una ocupació del 95%.

Pel que fa al que es podrà trobar a Construmat en aquesta edició, l'espai Construcció Sostenible serà una dels que més atraurà l'atenció dels assistents al saló. Aquest espai dedicat a l'oferta d'empreses que promouen la sostenibilitat a la construcció ha anat agafant importància al llarg de les edicions d'aquest saló fins a convertir-se en un dels espais més grans i amb més afluència.

Dins d'aquest espai, enguany, es presenta un projecte que s'espera que atregui les mirades de tots els assistents. De fet, a la seva presentació assistirà fins i tot la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona. És el projecte d'habitatge bioclimatitzat realitzat amb materials reciclats R4House, de l'arquitecte Luis de Garrido.

Una altra proposta molt esperada és la de Casa Barcelona, que presenta prototips d'habitatges preparats per adaptar-se a les diferents etapes de la vida dels seus ocupants. També, Multihàbitats, que investiga en la multifuncionalitat de l'habitatge.
Publicat 14/05/2007 - 08:38h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Aquesta setmana totes les saunes de Barcelona plenes...
Anònim - 14/05/2007 17:19
Comentari
la construcccio es ja a cataslunya insosenible...
Anònim - 14/05/2007 17:14
Comentari
Em sembla molt bé però... quin horari fan? quins dies? 8|
Anònim - 14/05/2007 13:00
Opinions de la notícia: (3)Més opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net