Dilluns, 14 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Maties, Santa Albada, Santa Gemma

Tal dia com avui:

1948 - Declaració d'independència de l'Estat d'Israel.

Per reflexionar:

Parlem molt poc, excepte quan la vanitat ens fa parlar. - François de la Rochefoucauld

Notícies
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Sabadell
Una dona resulta ferida en caure-li a sobre un tros de façana despresa per la força del vent
Anna Massa (laMalla.net)
Font: EFE
Aquest matí el fort vent i la calamarsa ha sorprès la ciutat de Barcelona i les comarques veïnes. A Sabadell (el Vallès Occidental), però, el mal temps ha causat més que simples molèsties i ha estat el responsable d'un accident. La força del vent ha fet que una llosa de marbre es desprengués de la façana d'un edifici de la Rambla, amb la mala sort que ha caigut a sobre d'una dona que en aquell moment passava just per sota. Els Bombers, que han acudit al lloc de l'accident, no han facilitat ni l'estat en què es troba la senyora ni el centre hospitalari on ha estat ingressada.
Les fortes ràfegues de vent que han acompanyat la pluja i la calamarsada d'aquest matí han afectat principalment les comarques del Baix Llobregat, el Vallès Oriental i Occidental i el Barcelonès i han obligat els Bombers de la Generalitat a fer 45 sortides per culpa del vent. A Barcelona ciutat, els Bombers han hagut de fer fins a 25 sortides en només una hora, entre les 9:20 i les 10_20 hores. A Tarragona i Lleida el vent també ha donat feina als bombers però no tanta. En total, han hagut de fer quatre sortides a Tarragona i quatre a Lleida.


Les pluges podrien repetir-se al llarg del dia, segons la previsió feta pel Servei Meteorològic de Catalunya, sobretot al prepirineu. El vent podria bufar de forma moderada a la vall de l'Ebre i a les comarques de l'interior.

Publicat 14/05/2007 - 12:54h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net