Dilluns, 14 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Maties, Santa Albada, Santa Gemma

Tal dia com avui:

1948 - Declaració d'independència de l'Estat d'Israel.

Per reflexionar:

Parlem molt poc, excepte quan la vanitat ens fa parlar. - François de la Rochefoucauld

Notícies
Una imatge del partit de la final de la I Femini Cup que van jugar l'any passat les jugadores de l'Espanyol i del Barça
Una imatge del partit de la final de la I Femini Cup que van jugar l'any passat les jugadores de l'Espanyol i del Barça
 
Notícies relacionades
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Sitges
laMalla.net és el diari digital oficial d'aquest torneig que es disputa els dies 26 i 27 de maig
Sitges prepara la segona Femeni Cup amb l’objectiu de promoure el futbol femení
Dídac Boza (laMalla.net)
El cap de setmana del 26 i 27 de maig Sitges serà escenari de la II edició del Torneig Internacional de Futbol Femení. La Sitges Femeni Cup comptarà en aquesta ocasió amb la participació dels equips femenins del FC Barcelona, Charlton Athletic de Londres, RCD Espanyol, Girona FC, Sevilla FC i el club local sitgetà, el CF Suburense. Aquesta competició té el suport de laMalla.net que en serà el diari digital oficial, de COMRàdio i de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) que atorga un dels premis al futbol base femení i farà diverses retransmissions, entre les quals la final.
A més de la participació dels sis equips esmentats, una de les novetats d'aquest any serà la presència de les seleccions provincials de futbol femení de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida. De fet, enguany es posa en marxa per primera vegada, dins de la Femeni Cup, un torneig de fubol 7 base infantil femení, pel qual competiran les quatre seleccions provincials.

La Sitges Femeni Cup compta amb el suport institucional del Consell Català de l'Esport i la secretaria general de l'Esport del Govern de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Sitges, el patronat de Turisme de Sitges i la Federació Catalana de Futbol.

Les empreses Joma i PortSitges Resort patrocinen l'event i, els mitjans de comunicació oficials són la XTVL, TV3, els diaris Sport i Marca, la revista Tribuna, el portal EsportCatalà.com i el diari digital laMalla.net


El calendari
Els partits es jugaran al Camp Municipal d'Aiguadolç de Sitges. Divendres passat es va realitzar el sorteig i es va fer la presentació de la competició. El grup A del torneig l'integren Espanyol, Charton Athletic i Suburense; en el grup B, queden el FC Barcelona, el Sevilla i el Girona FC.



El premi que concedeix la XTVL serà a la Millor Jugadora Base Infantil. COMRàdio premiarà la jugadora "pichichi" de la Sitges Femeni Cup. Les dues firmes patrocinadores, Port Sitges Resort i Joma, lliuraran els premis a la portera menys golejada i la jugadora revelació, respectivament.

La presentació oficial de la II edició de Sitges Femini Cup es va fer aquest divendres al vaixell de creuers Costa Fortuna, ancorat al Port de Barcelona. El periodista Sergi Mas va conduir un acte en el qual van participar Manuel Ibern, director de Polítiques Esportives de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat i la regidora d'Igualtat de Gènere de l'Ajuntament de Sitges, Mercè Espada, i el director general de Futbol Femení de la Federació Catalana de Futbol, Juanjo Luque.

Promoció de l'esport femení
La Sitges Femeni Cup és una iniciativa dirigida per Xavier Rieiro que respon a l'objectiu de promoure l'esport femení des de la base i en totes les seves categories i disciplines. Adriana Martín, jugadora del RCD Espanyol, que va participar en la presentació, recordava: "Quan vaig començar en el futbol femení no hi havia equips femenins i havia de jugar amb nens a camps de sorra". L'objectiu, segons van destacar tant el representant de la Generalitat com la regidora de l'Ajuntament, és convertir la Femini Cup de Sitges és una de les cites importants del Futbol Femení a Europa.

En la primera edició, l'any passat, el campionat va ser per les jugadores del RCD Espanyol, que van guanyar la final contra l'equip femení del Barça.

Publicat 14/05/2007 - 06:00h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Shin-Shann: Dish!! Tu creus que has de dir això? (veig que han esborrat un comentari que he fet abans, per tant, no et posaré cap pirpo) FAIR PLAY (o no saps què vol dir?)
NIANA - 14/05/2007 16:21
Comentari
Jo hi aniré a veure culets!!
Shin-Shan - 14/05/2007 13:03
Comentari
Doncs a mi sí que m'interessa. Tsnt me fa si hi ha el madrid o no hi és. Hi penso anar per veure futbol femení de qualitat. En aquest esport, hi ha molt bon ambient entre jugadores i seguidors. ...Continua
NIANA - 14/05/2007 12:50
Opinions de la notícia: (6)Més opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:

Últimes notícies d'aquesta secció


  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net