La sala d’actes d’Espelt Viticultors, a Vilajuïga, tornarà a acollir el proper dilluns, dia 14 de maig, un dels actes de les “Cites amb…” que organitza el celler empordanès per tal de presentar a les seves instal·lacions a diferents personatges del món de la gastronomia i del vi. Desprès de les visites de Juli Soler (gener), José Peñín (febrer) i Carme Ruscalleda (abril), li arriba ara el torn als germans Joan, Josep i Jordi Roca, propietaris i ànimes del restaurant “El Celler de Can Roca”, de Girona, un establiment restaurador obert al públic l’agost de 1986, just al costat del restaurant familiar.

Els tres germans Roca són tres figures destacades en tres àmbits diferenciats però lligats a la gastronomia i la restauració com ara la cuina, els vins i els postres. Així en Joan Roca s’ha especialitzat en la cuina, en Josep és el sumiller (vins) i el més jove, en Jordi s’ha especialitzat en la elaboració i preparació especialment dels postres. Els tres germans, amb una reconeguda i premiada trajectòria han anat donant continuïtat a l’establiment familiar de Taialà (Girona) convertint-se en un lloc de referència que, entre molts altres premis i distincions, ostenten les 2 estrelles Michelín, per bé que per a molts ja fa anys que haurien de tenir la tercera i màxima distinció de la prestigiosa guia francesa.

Joan, Josep i Jordi Roca seuran al sofà de la sala d’actes per tal d’explicar les seves vivències i anècdotes, moltes de les quals han estat recollides recentment per Jaume Coll en el llibre “El Celler de Can Roca – una simfonia fantàstica”. Precisament aquest és el títol escollit per a aquesta cita que a més comptarà amb un torn obert de preguntes als convidats i que es clourà amb un tast de vins d’Espelt Viticultors.

L’acte compta amb el suport de les revistes “Vinos y Restaurantes” i “Cupatges” i del Diari de Girona. L’entrada és gratuïta però donada la limitació de places es prega fer reserva prèvia al telèfon 972 531 72.