1. La Tarda

  •   (Número: 371) (Magazine de tarda)

    S'asseurà amb nosaltres Víctor Alexandre, que ens parlarà de l'obra 'Èric i l'exèrcit del Fènix', basada en el llibre d'Èric Bertran.

  •  

    Un magazín que vol ser l'aparador de la ciutat i de l'àrea metropolitana. La Tarda parla de tot el que passa a Barcelona amb taules de convidats especialistes en moda, futbol, teatre, misteri, cinema…

    Amb els nostres redactors pots descobrir el més interessant de la ciutat de Barcelona. Les millors botigues, al Clàssic i Nou de la Gemma Gallén; la part més amagada de Barcelona, amb Jokin Buesa i la seva Barcelona Misteriosa; els millors restaurants al Quedem per sopar! de Rai Barba; i la més fresca actualitat explicada en primera persona per la Marta Puiggròs.

    Cada dia ens asseiem al sofà per parlar amb els personatges més interessants del panorama barceloní, tant del món del teatre, com del cinema, la música, la literatura o el món empresarial.

    A més, no podem oblidar l'actualitat que analitzen cada dijous set nens i nenes, ni el safareig, que també forma part del pols de la ciutat i és explicat a la taula de redacció.

    Aquesta nova temporada comptarem amb noves seccions: a la Dimensió Televisiva recordarem els espais televisius que han marcat la nostra infància de la mà de Txell Esteve; l’espai dels Bombers de Barcelona, on Antoni Galilea ens donarà els millors consells per a la nostra seguretat; The Baby Triplets, un espai on els més petits, els joves i, fins i tot, els més grans de la casa podran aprendre anglès; a la secció Quatre Paraules Enric Gomà ens explicarà tres paraules cada dijous i cada dimecres Albert Espinosa ens revelarà els secrets per ser un bon guionista a la seva secció La culpa és del guionista.

    En definitiva, la millor forma de passar una tarda agradable i divertida la tens aquí, a Barcelona Televisió, cada dia a partir de les sis de la tarda.

     

  • de dilluns a divendres

    18.00h

    Redifusió

    - - -

  •  Equip:

    Durada: 180 min.
    Classificació: Tots els públics

    Presentat per:

    Adam Martín

    El gironí Adam Martín va cursar estudis de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i de Sociologia i Ciències Polítiques a la UNED. Té una àmplia experiència en ràdio (rac 1, COM Ràdio, Catalunya Ràdio, Ràdio Barcelona) i televisió: Antena 3 TV (El patito feo, Por la escuadra), TV3 (La columna, Punt de Trobada, Les 1000 i una, Això no és tot) i Tele5 (La noche por delante, Moros y Cristianos). És autor del llibre Estimada rutina (2005).

    Elisenda Roca

    Periodista. Ha estat vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Elisenda Roca porta 25 anys dedicada a la ràdio i televisió. Abans de començar La Tarda a Barcelona Televisió, va defensar els caps de setmana a COM Ràdio, dirigint i presentant, durant cinc temporades, Dies de ràdio, premi Òmnium Cultural. A la televisió ha presentat i dirigit programes com Los segundos cuentan a Antena 3 Televisión, Cifras y Letras a La 2 de TVE i Qui ho diria a TV3, on també va participar a la Taula de Cinema de Les 1000 i una. A Barcelona Televisió ha presentat el debat polític Plats pel cap i ha dirigit i presentat amb Pau Vidal el concurs Joc de paraules. Al teatre, ha dirigit Misteriós assassinat a Manhattan, una adaptació de la pel·lícula de Woody Allen, que es va estrenar el gener de 2006 al Teatre Tívoli de Barcelona. A més, és autora dels llibres Serem pares!, Què puc menjar si estic embarassada i M’expliques un conte?

    - Producció de:
    Paraula, s.l.

  •  Contacta 

Per navegar per aquesta web recomanem navegadors basats en Mozilla com Firefox o Microsoft Internet Explorer 6 o superior.

Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS.

© Barcelona Televisió, 2006