ENS HAN REBENTAT L’ESTAND

11 maig, 2007 on 9:30 am | A 27-M |

AIXI ENS HAN DEIXAT L'ESTAND QUE VAM OBRIR A LES 00.00 HORES D'AVUI

Ens han rebentat l’estand. No han passat ni nou hores de l’inici de la campanya i ja ens hem trobat aquest matí amb la desagradable sorpresa de veure com aquesta nit ens han destrossat un dels laterals del nostre punt d’informació a la ciutat, a la plaça de Sant Francesc. Em sap greu per moltes coses.

Primer, perquè aquest estand és una obra singular de l’artista Josep Manel Serret, amb el qual ha volgut simbolitzar que Esquerra és un partit que construeix la ciutat i la nació, i el primer que ens han fet ha estat un acte de destrucció.

En segon lloc, perquè començar una campanya electoral així ens ajuda poc a exercir el dret a informar de la feina feta i les perspectives de futur. 

Hem denunciat els fets davant la Guàrdia Urbana, ja que just al davant de l’estand existeix una entitat bancària la camera de seguretat de la qual ha pogut filmar com han anat les coses. 

EL JOSEP MARIA S'HA QUEDAT DESOLAT   DILLUNS HO TINDREM ARREGLAT I COMENCEM LA CAMPANYA

Bé. A les 00.00 hores vam donar per oberta la campanya electoral. A les 00.30 la vam donar per tancada provisionalment, perquè crec que la ciutadania es mereix gaudir de les festes sense les interferències d’una campanya electoral.

A les 09.00 m’he vist obligat a tornar a ficar el cap en la campanya per aquesta circumstància. A les 09.30 torno a la meva feina institucional.

Espero que el parèntesi duri fins dilluns.  Tingueu tots unes bones Festes de Maig i després que puguem tenir una campanya electoral sana i sense més ensurts.                             

      

 

2 Comentaris »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

  1. La violència crea més problemes socials que els que resolb.
    Martin Luther King

    El principal problema de la gent i que ningú reconeix és que no viuen ni deixen viure. I l’impaciència de la joventut moltes vegades descarrega en les vides dels altres tot exigint un respecte que ells no volen tenir, i el seny tarda tant en apareixer!… Oic Xavier?. Tú també saps del que parlo.

    Comentari per Necro — 12 maig 12edissabte 2007 #

  2. Això fa pudor de tots ja sabem qui…

    van de demócrates i estan impacients per prendre’ns el lloc.

    amb violència i coacció no es va enlloc, companys.

    Comentari per Low — 15 maig 15edimarts 2007 #

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet