TREBALLEM PER MILLORAR L’AUTOESTIMA DE LLEIDA

14 maig, 2007 on 12:31 pm | A 27-M |

                   A LA PORTA DE LA SUDA, QUE CONVERTIREM EN CENTRE D'INTERPRETACIO DE LA LLEIDA MEDIEVAL

Avui, dilluns 14 de maig, comencem la campanya electoral després de la treva festiva que vaig proposar i que la resta de partits polítics van acceptar però que només ha complert Esquerra. Així són les coses. I pitjor, en tot cas, ho ha fet un altre candidat, el de CiU, que ja ha menystingut les Festes de Maig, les millors de la història tal i com ho confirmen les massives dades d’afluència d’homes i dones a tots els actes. Per al candidat convergent, hem de modificar la Festa Major de Lleida per copiar la Setmana Santa de Tarragona… Si no li agrada la nostra ciutat, potser que se’n marxi cap a la platja.

Necessitem millorar l’autoestima de Lleida i creure’ns que ho fem millor que ningú, perquè no vindran de Tarragona a dir-nos que som els millors, però a Lleida sempre hi ha qui prefereix el que es fa fora. Bé, ja sabem per quina ciutat treballa cadascú.
 

En aquest sentit, aquest matí nosaltres hem presentat una proposta que va en aquesta línia de treballar el patrimoni, la nostra història i la identitat del poble de Lleida. És un compromís en ferm, no una promesa llançada a l’aire, que l’avala l’alt grau de compliment que al llarg dels quatre anys anteriors han tingut les nostres promeses. El que diem que farem al govern de la Paeria ho farem, i sabem com.
 

Clicant sobre la frase Centres d’Interpretació de Lleida us podeu descarregar la proposta, que també està disponible al Diari de Campanya. Treballem tots plegats per una Lleida que ha de ser l’altra capital de Catalunya.

4 Comentaris »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

  1. Us felicito per la valentia de mantindre la paraula donada i no fer campanya durant les Festes de Maig. Igualment, i de manera molt personal a tu, Xavier, felicitar-te per la gran festa que has organitzat per la ciutat.

    Comentari per Toni — 14 maig 14edilluns 2007 #

  2. Algú s’havia d’encarregar de fer respectar la nostra història, i només podrieu ser vosaltres.

    Comentari per Oleguer — 14 maig 14edilluns 2007 #

  3. On s’ha de votar perquè marxi cap a la platxa que allà si que podrà gaudir de “port olímpic”…

    Lleida de sempre que ha treballat perquè és sàpigui la seva història, malauradament sols s’ha vellugat amb cercles reduits de gent entessa o amb interesats amb la matèria, molt oberta de cara al turísta que ens visita no ho està pas, potser si desde la vostra regidoria de turisme ho haguessiu començat a implantar, hores d’ara ningú tindria cap dubte que a Lleida sempre s’ha treballat per la seva història, sempre.

    Comentari per Necro — 15 maig 15edimarts 2007 #

  4. Una informació per a Necro i per aquell candidat que prefereix la Setmana santa de tarragona a les Festes de Maig de Lleida: durant els dies de celebració de les festes, l’ocupació hotelera de la ciutat ha fregat el 100%. No cal que ens fustiguem cada dia amb el que tenim, que és molt millor que moltes de les coses que elogiem del que fan en d’altres ciutats.

    Comentari per saez — 15 maig 15edimarts 2007 #

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet