EN DEFENSA DE L’ESPAI COMÚ

16 maig, 2007 on 12:39 pm | A 27-M |

                       A PARDINYES, DAVANT LA MAJOR ZONA D'EXPANSIO DE LA CIUTAT

Avui hem presentat les nostres propostes en matèria d’habitatge, però també he aprofitat per fer una reflexió que crec necessària: entre tots hem de defensar l’espai comú, que és aquell espai públic que la gent tendeix a indentificar com a propietat de la Paeria, però que és de tots nosaltres, de tota la ciutadania.

Un exemple tòpic i típic és aquell que ningú que tingui un gos a casa li fa fer les seves necessitats al mig del rebedor de casa seva, o que ningú a casa seva va trencant les llums ni els plats ni les cadires.

La Paeria és la màxima representació política de la ciutadania i no una empresa privada. La Paeria no n’és la propietaria dels carrers, sinó la responsable del seu manteniment, perquè el carrer és de tota la ciutadania.

A partir d’aquesta reflexió, entendreu les nostres propostes electorals, que són poc faraòniques però molt creïbles i pensant sempre en el benestar de les persones, de totes les persones que compartim la ciutat.

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet