LaVanguardia.es
Ayuda
 
  |  Actualizado a las 07:10h 
Primer candidat de CiU a la Alcaldia de Barcelona
 
Oportunitat històrica pel canvi
Xavier Trias | 11/05/2007 - 10:41 horas
Avui és divendres, 11 de maig, i falten 16 dies pel canvi a l'Ajuntament de Barcelona.

Ja som de campanya. Ahir a la nit, just quan l'avui es torna demà, vam descobrir el cartell electoral en un sopar-míting al Pavelló de la Nova Icària, a la Vil·la Olímpica, en companyia de més de 1.000 persones. Vaig sentir l'escalf de molta gent, de molta gent entusiasmada amb el canvi. El farem.

Estic convençut que si tenim un sòl regidor més que els socialistes seré l'Alcalde de Barcelona. No doneu el tripartit per fet abans de començar, us asseguro que això no és així, aquesta vegada no. I estem en condicions, no només de treure aquest regidor de més dels socialistes, sinó de superar-los amb claredat, només falta que ens ho creguem nosaltres mateixos.

El canvi és a punt. I jo demano a tots els barcelonins i barcelonines que tornin a recuperar la il·lusió. La il·lusió que vam viure el 1992 i que poc després l"Ajuntament ens el vam fer guardar a l'armari. Jo vull fer-me portaveu d"aquesta il·lusió. De la gent que va creure en Barcelona com la ciutat dels prodigis, de la gent que creu que una altra manera de construir Barcelona és possible, de la gent que està cansada de la resignació, de la gent que té ambició col·lectiva, de la gent que vol una ciutat millor per als seus fills. Creieu-me, avui encara tot està per decidir. Tenim una ocasió històrica, irrepetible per fer el canvi a Barcelona. Els socialistes ho manen tot, ho controlen tot. No és necessari que tot el poder estigui en les mateixes mans!

És bo per a Barcelona que hi hagi diferents colors polítics a banda i banda de la Plaça Sant Jaume! Parleu amb molta gent per explicar que un canvi serà beneficiós per Barcelona. Estem a punt. Estem preparats. Desprenem il·lusió. Estem convençuts de que, ara sí, el canvi és possible. El canvi de l"esperança. El canvi per a Barcelona, el canvi per a tots vosaltres.

 
 
Más información sobre...
 
 
Volver a la información electoral de Catalunya
Tiempo estimado de lectura 3 min.
Versión para imprimir Enviar a un amigo
 
Otros Posts
Buscar
Últimos comentarios
Nos gustan
 
 
 
 
Enlaces Recomendados
Venta Pisos  | Hoteles en Barcelona   | Estrenos de Cine  | Hoteles en Madrid  | Casas rurales  | Elpuntero.es 
 
Enlaces Grupo Godó
 
LA VANGUARDIA, el diario más vendido en Catalunya. Copyright La Vanguardia Ediciones S.L.
All Rights Reserved - Aviso Legal - Contacte con nosotros - Ofertas de trabajo - Publicidad