La Consellera de Treball, Mar Serna, ha dit aquest tarda a Selva de Mar (Alt Empordà) que les llistes de Progrés Municipal, com la que es presenta la municipi, Independents per Selva de Mar-PM, encapçalada per Roser Pinart, són una bona mostra de la vitalitat de la societat en els municipis petits.

La Consellera ha remarcat que les polítiques de progrés que aporten aquestes candidaturas de PM “aporten més cohesió entre la gent perquè tenen com a prioritat els serveis socials”.

Mar Serna ha demanat el vot per la candidatura de Roser Pinart per aconseguir, per primera vegada, que “els progressistes entrin al consistori de Selva de Mar”.

A l’acte electoral, l’alcaldable Roser Pinart ha destacat que la seva candidatura vol fer del municipi altempordanès “un lloc on tothom hi tingui lloc i tingui veu”. L’alcaldable ha demanat el vot per trencar la hegemonia convergent a Selva de Mar.

A la fotografia, a l’esquerra, l’alcaldable Roser Pinart, i en el centre, la Consellera de Treball, Mar Serna, just a l’inici de l’acte electoral al Centre Cívic de Selva de Mar.