Publicidad
LLEIDA, 21 de Mayo de 2007
Soleado Soleado
La Mañana
Publicidad

Patronat de Turisme

Noticias
Portada
Lleida
Comarcas
Sociedad
Economía
Deportes
Cultura
Espectáculos
Política
Internacional
Edición impresa
Opinión
Editorial
La Punxa
Humor
Els Farrús
Marçal
Lo Pixador
Ediciones locales
El Pla d'Urgell
La Franja de Ponent
La Noguera
Suplementos
Revista
Tot motor
El futur
Ateneu
Servicios
Agenda
Clasificados
Tienda
Teléfonos de interés
Sugerencias
Envíe su opinión Enviar correo
Álbum
Álbum de fotografía
 
El Pla d'Urgell
La IV Nit de l’Esport Comarcal va lliurar guardons a tots els nominats

Golmés - Lluïsa Solé  2007-05-09

La IV Nit de l’Esport Comarcal que organitza cada quatre anys el Consell Esportiu del Pla d’Urgell, va reunir a més de 260 persones en una gran festa en el decurs de la qual es van lliurar els guardons als 54 nominats que havien proposats els respectius ajuntaments. En total hi van participar 12 municipis del Pla d’Urgell i les propostes van ser molt variades, des d’esportistes rellevants, a clubs, entitats, col·laboradors o empreses.

Patronat de Turisme

Cap dels nominats es va voler perdre aquesta important celebració els guardons, consistents en una medalla nominal, es va lliurar al final d’un sopar. El president del Consell Esportiu, Ramon Parramon, el president del Consell Comarcal, Joan Reñé i la representant territorial a Lleida de la Secretaria Generals de l’Esport, Núria Ramon, van lliurar els guardons junt als alcaldes i regidors d’esports de cada municipi.
Per Bellvís els nominats van ser, el Club de Futbol Bellvís per celebrar els 80 anys de la seva fundació i va recollir el premi Josep M. Batalla. També l’atleta Gerard Sans, l’entrenadora de gimnàstica artística Maribel Moncasí, el president del bàsquet Bellvís, Josep M. Falip i Josep Puigfel per la seva gestió del club de Bitlles, ho van rebre.
Per Castellnou de Seana va pujar a l’escenari, Àlex Carrera pels Club tennis taula, Josep M. Balaguer pel Club de Bitlles i Adelaida Cabestany pel grup de gimnàstica.
Fondarella va valorar els mèrits de Vanesa Torra, Miquel Pons, l’equip de Futbol Sala en la persona de Ferran Garcia i al C.F. Fondarella, sent el membre de la Junta Joan castro qui ho va recollir. Golmés va nominar a David Calvís, Helena Huguet, com a jugadors de futbol, a Felicià Jovells, per tota una carrera i a Ramon Pedrós i Joan Rubinat per la seva vinculació al futbol sala.
Ivars d’Urgell i Vallverd, ho fan fer a Ramon Roca, president de les bitlles de Vallverd, Joan Saltiveri jugador de bitlles d’Ivars i Francesc Solé, jugador d’escacs.
Linyola va nominar a Marc Lechosa que entrena l’equip femení de futbol, Francisco Pérez per la seva carrera, Paquita Clua com a impulsora de les bitlles catalanes, Gonçal Farré de l’equip amateur de futbol i Pilar Escolà com la sòcia més fan del F.C. Linyola. Miralcamp va premiar els esforços de Antoni Massot i Martí Martí per mantenir les instal·lacions del camp de futbol i de petanca sempre a punt. Joan Civit jugador de futbol Sala, Josep Baró monitors i Ton Solé veterà del futbol.
El Poal va triar a Joan Gené i Ramon Macià, presidents del Futbol i de les Bitlles, Joan Aumedes massatgista i Francisco Díaz, vice-president de les bitlles. A Palau es va nominar a L’Associació Esportiva Natació, va recollir el guardó la presidenta Antonieta Tàpies. Pel Club de Bitlles va recollir la medalla Jordi Arriaran i per l’Ampa de l’Arnau Berengué ho va fer Josep Manuel Granados. Gemma Mas i Antoni Agelet, també van ser nominats. Torregrossa ho va fer amb Carme Amaro del Club Patí, Isidre Garnell i Jaume Faura de l’Escola Intercomarcal de Futbol, Domingo Teixidó per la col·laboració amb els clubs de forma molt especial a Albert Reig campió de natació als Specials Olympics de Lloret de Mar.
Vilanova de Bellpuig va guardonar a la U.E.Vilanovenca per la seva trajectòria, Miquel Tudela jugador d’escacs, Francesc Fontanet ,promotor del tennis taula, Jordi Dalmau, futbolista i entrenador, i a l’empresa Teldair pel suport als equips. Vila-sana va triar a Francisco Caselles i Agustí Capdevila, entrenador i jugador, respectivament de futbol sala, Manuel Céspedes del Club de Bitlles, Ramon Porta president de l’hoquei i la nedadora Maria Fuster. L’anterior junta també va rebre una distinció.


Publicidad
Patronat de Promoció Econòmica