Grup Nació Digital

          



Per seccions ...

Serveis

Guia Comercial







Classificats

Borsa Treball






Fòrum pobles


Arxiu de notícies


RSS Noticies

Contra el correu brossa...
   16/05/2007 - 10:40h

Agenda electoral

 
DIJOUS, dia 17
- Convergència i Unió.- Sopar de campanya de Prats de Lluçanès, obert a tothom, amb Lluís Vila, candidat de CiU a l’alcaldia, i amb el portaveu del grup parlamentari de CiU, Felip Puig. Preu: 15€ el cobert, tot inclòs. Inscripcions, fins al mateix dijous al matí, directament a Cal Quico o als tels. 938508125 i 938560270) o a qualsevol membre de la llista. A Cal Quico (21:45 h).
- Candidatura d'Unitat Popular.- Presentació del programa de Barris de Vic, al Centre cívic del barri d’Osona. Intervindran Laia Jurado i Sílvia Freixa (20:30 h).
- Independents de Folgueroles.- Presentació del programa de Benestar Social i Salut, a la Sala de Plens de l'Ajuntament (19:00 h).
- ICV-EUiA-EPM.- Roda de premsa de presentació del programa de barris, davant la masia de Can Pau Raba, C/Raval Cortines, 24 (18:00 h).
 
DIVENDRES, dia 18
- Convergència i Uniò. Presentació a Tavèrnoles. A la Sala Polivalent (21:00 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Acte al barri de la Cabanya de Torelló amb botifarrada popular i parlament de Jordi Casals, cap de llista d'Esquerra-AM de Torelló. A l'Avinguda Rosselló (a partir de les 20:30 h.).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Acte de presentació del programa i la candidatura d'ERC de Prats de Lluçanès, a la Sala Cal Bach (21:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Presentació del programa d’Esquerra per Folgueroles”, a càrrec del grup municipal. És clourà l’acte amb una mica de pica-pica. A la Sala de Plens (21:00 h).
- ICV-EUiA-EPM.- L'Entesa per Sant Pere de Torelló celebra l'acte de presentació del seu programa electoral i dels resultats de l'enquesta, a l'escola Josep M. Xandri (21:30 h).
- ICV-EUiA-EPM.- Acte de l'Entesa per Balenyà-EPM, amb l'exconseller i diputat Salvador Milà, a la Sala de Cultura de Caixa Manlleu dels Hostalets (21:30 h).
- ICV-EUiA-EPM.- Acte d'Alternativa per Centelles amb Auki Tituaña, alcalde Cotachi (Equador), a Centelles, que parlarà sobre “Claus i praxi de la democràcia participativa”, al Casal Francesc Macià (19:00 h).
DISSABTE, dia 19
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Acte electoral a can Costa i Font, de la llista de Taradell. (19 h).
- Esquerra Republicamna de Catalunya.- Festa popular a la Bassa dels Hermanos, d'ERC de Vic, amb jocs i animació per la canalla, i berenar per a petits i grans. Els assistents podran parlar amb els candidats (de les 17:00 h a les 20:00 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya. L'exconseller Joan Carretero serà a la parada d'ERC al mercat de Vic (11:15 h), i presentarà el programa de Tavèrnoles a la sala municipal (13:00 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya. - Acte central de campanya de Taradell, a can Costa i Font (19:00 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Acte de presentació a Centelles, al Casal Francesc Macià, Sala de Vidre, amb la presència del conseller Josep Huguet (20:00 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Presentació del programa electoral de Viladrau, amb la presència de l'alcalde de Manlleu, Pere Prat, a can Sià (22:00 h).
DIUMENGE, dia 20
- Candidatura d'Unitat Popular.- Arrossada i presentació del programa de la CUP de Montesquiu.
- Convergència i Unió.- Acte electoral de Prats de Lluçanès, amb la presentació de la candidatura i el programa de CiU. Al final, hi haurà un petit refrigeri. Als jardins de Cal Bach (12:30 h).
- Partit dels Socialistes de Catalunya.- Acte de final de campanya de Centelles, a la Sala Voleta (12:30 h).
- Convergència i Unió.- Acte central de campanya de Vilanova de Sau, amb el diputat Francesc Homs, a la plaça Major. Hi haurà una xocolatada (11:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral a Calldetenes. Butifarrada per a tothom, atraccions inflables per als nens amb l'animació músical de Noè Rivas, a la Plaça Armand Quintana (a partir de les 10:00 h). Intervenció de l'exconsellera de Justícia i Interior, Núria de Gispert i Català (12:00 h).
 
DILLUNS, dia 21
- Candidatura d'Unitat Popular.- Presentació del programa de Joventut i de Barris de Vic,  al col•legi Guillem de Montrodon. Intervindran Martí Coromina i Núria Serra (20:30 h).
- Debat electoral a Torelló, sobre el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, convocat per l'Associació Mediambiental de la vall del Ges, a l'Aula de Cultura de l'Ajuntament de Torelló (21:00 h).
- Taula rodona a Vic sobre polítiques culturals, organitzat pels Sagals d'Osona, al C/ Joan Serrallonga, número 3 (19:30 h).
 
DIMARTS, dia 22
- Plataforma per Catalunya.- Acte electoral a la Caixa de Manlleu, a Vic, amb Josep M Jordana, Josep Paré, Marta Riera i Josep Anglada (20 h).
- Debat electoral a Centelles, organitzat per la Plataforma Ara o Mai, sobre temes territorials, urbanístics i energètics del municipi., al Casal Francesc Macià (21:30 h).
 
DIJOUS, dia 24
- Candidatura d'Unitat Popular.- Presentació del programa al Centre cívic de La Guixa, de Vic. Intervindran Quim Soler i Francesc Ribera, ‘Titot’ (20:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Sopar popular i acte de final de campanya a Balenyà, amb el diputat Joan Tardà, als baixos de l'Ajuntament (20:00 h).
 
>> AGENDA en ampliació permanent. Envieu la vostra informació a osona@osona.com.
>> PÀGINA ESPECIAL del ministeri espanyol de l'Interior sobre les Eleccions Municipals, amb totes les lleis i reglaments que les regulen.

FEU EL VOSTRE COMENTARI
Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ,
heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Escriu les lletres de la imatge
al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vila d'Abadal (CiU Vic: "Jo vaig tornar els peixos al Mèder"

» Acte de CiU sobre Educació, amb Artur Mas
» Artur Mas a Vic, amb Vila d'Abadal
» Vila d'Abadal vol defensar els pagesos de Vic
» Vila d'Abadal voldria parar el Pla Territorial
Veure més videos 

Especials




Galeries de fotos

Bloc de fotos


Aquesta és la foto més recent publicada a Bloc de Fotos. Vols publicar-hi les teves?

Fòrum

» El 9 Nou Silenciament intencionat? Manipulació activa ?
» Liliana Vilanova, de la CUP de Montesquiu, serà a la ràdio
» JOAN SAURA DIMISSIO
» tots d'aqui??
» Sisena hora a l'escola pública

Fòrum pobles

» Sant Hipòlit de Voltregà (23:37)
» Prats de Lluçanès (23:36)
» Manlleu (23:22)
» Calldetenes (23:19)
» Les Masies de Roda (23:14)

Últims 10 comentaris

» de fora?
» Militant del PSC
» Cal continuar
» i les pallisses =?
» ¡FORA EL ANGLADA EN VIC NO HO VOLEM!
» pseudo democrates de la cup
» Quina vergonya
» ballana: burgaya o anglada?
» Molta gent
» Fantàstica!


 Accés usuaris
Usuari         
Clau
» Registra't

Osona

General

Enquesta

T'agrada el nou osona.com?
Si
No

Vots emesos: 1066

» Veure més enquestes


Titulars




Butlletí osona.com

e-mail
què és el butlletí?



Agenda electoral

 
DILLUNS, dia 21
- Candidatura d'Unitat Popular.- Presentació del programa de Joventut i de Barris de Vic,  al col•legi Guillem de Montrodon. Intervindran Martí Coromina i Núria Serra (20:30 h).
- Debat electoral a Sant Vicenç de Torelló, sobre el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, convocat per l'Associació Mediambiental de la vall del Ges, a l'Aula de Cultura de l'Ajuntament de Torelló (21:00 h).
- ICV.CdG.- Presentació de les propostes de mobilitat i urbanisme de Torelló, al carrer Canigó-carrer la Gleva (20:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral a Santa Eugènia de Berga, amb el president de CDC i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol., al Jala Alai Park (18:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral central a Manlleu, amb el president de CDC i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol., a la sala d'exposicions de can Puget (20:15 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral central a Roda de Ter amb el president de CDC i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol., a la porxada de can Planoles (21:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral central a l'Esquirol-Santa Maria de Corcó, amb l'alcaldable Josep Mas i el president de CDC i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol., a la pista de la Cooperativa (22:00 h).
- Taula rodona a Vic sobre polítiques culturals, organitzat pels Sagals d'Osona, al C/ Joan Serrallonga, número 3 (19:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.-Xerrada amb els veïns de la Guixa, de Vic. - Centre Cívic Sentfores (21:00h).
 
DIMARTS, dia 22
- Plataforma per Catalunya.- Acte electoral a la Caixa de Manlleu, a Vic, amb Josep M Jordana, Josep Paré, Marta Riera i Josep Anglada (20 h).
- Debat electoral a Centelles, organitzat per la Plataforma Ara o Mai, sobre temes territorials, urbanístics i energètics del municipi., al Casal Francesc Macià (21:30 h).
- Debat electoral a Torelló, amb els caps de llista, al teatre Cirivànum (20:00 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Xerrada amb els veïns del barri de Santa Anna, de Vic. - Centre Cívic Santa Anna (21:00h).
- ICV-EUiA-EPM.-  Els joves de la llista de Manlleu faran un acte simbòlic: s'anirà amb un caiac a plantar una pancarta a l'illa de davant l'embarcador. A continuació, s'explicarà el programa de medi ambient. A l'embarcador del Ter (19:00 h).
 
DIMECRES, dia 23
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Acte electoral d'ERC a Manlleu, amb la presència del portaveu parlamentari Joan Ridao i de l'alcalde i candidat a reelecció Pere Prat, a l'auditori de Caixa Manlleu (20:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Acte de presentació de candidatura de Santa Eulàlia de Riuprimer. Presentarà Jordi Villanueva, de la llista d'ERC, i intervindran l'alcaldable Xevi Rovira, i la diputada Marina Llansana, Secretària d'Acció Electoral i portaveu nacional d'ERC,. Ala Casa de Cultura (20:00 h). Al final de l'acte hi haurà un petit refrigeri.
- Convergència i Unió.-  Acte electoral a Balenyà, amb assistència de l'artista Núria Feliu, a l'Aula de Cultura de la Caixa de Manlleu (21:00 h).
- Convergència i Unió.-  Acte electoral a Sant Bartomeu de Grau, amb assistència de l'artista Núria Feliu, al Casal (19:00 h).
- ICV-EUiA-EPM.- Presentació del programa i del resultat de les enquestes de Manlleu, a la sala polivalent de can Puget (19:30 h).
- Debat electoral a Ràdio Taradell, amb els caps de llista, moderat per Laia Miralpeix, a la sala d'actes de Can Costa i serà retransmès en directe per Ràdio Taradell (106.7 FM ). (21:30 h).
- Partit Republicà Català.- Acte del PRC de Vic a la Casa Galadies, amb el títol "Per què el Partit Republicà Català?". (20:30 h).
 
DIJOUS, dia 24
- Candidatura d'Unitat Popular.- Presentació del programa al Centre cívic de La Guixa, de Vic. Intervindran Quim Soler i Francesc Ribera, ‘Titot’ (20:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Sopar popular i acte de final de campanya a Balenyà, amb el diputat Joan Tardà, als baixos de l'Ajuntament (20:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte central de campanya a Torelló, amb Lluís Bassas, candidat a l’alcaldia, i Oriol Pujol i Ferrusola, diputat de CiU al Parlament, a la sala Gestiomat (21:00 h).
- Convergència i Unió.-  Presentació del programa electoral de Sant Vicenç de Torelló, al Teatre de Borgonyà, amb Josep Salom, vicepresident de CDC d'Osona (20:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya-AM.- Acte central de campanya a la Plaça Nova de Torelló, amb el cap de llista Jordi Casals i l'actuació del grup Naima, compost per Santi Carcassona, Núria Guillen, Albert Vila i Marc Mena), amb un pica-pica i tertúlia amb els membres de la candidatura (20:30 h). 
- Partit Republicà Català.- Presentació general del programa electoral del Partit Republicà Català a Vic, al Casino (20:320 h).
 
DIVENDRES, dia 25
- ICV-CdG.- Sopar i concert a la plaça Vella de Torelló (21:00 h).
- ICV-EUiA-EPM.- Sopar de final de campanya de Manlleu, obert a tothom, al Centre Cívic Frederica Montseny (21:00 h). Preu del sopar: 10 €. Tel. per a inscriure's 676 654 740 (Termini: fins el dia 23)
- Independents de Folgueroles.- Acte final de campanya, a la sala de plens de l'Ajuntament (21:00 h).
 
>> AGENDA en ampliació permanent. Envieu la vostra informació a osona@osona.com.
>> PÀGINA ESPECIAL del ministeri espanyol de l'Interior sobre les Eleccions Municipals, amb totes les lleis i reglaments que les regulen.


        
Osona.com - Som a Internet des del maig de 1996 - SCG Aquitània SL - Empresa adherida a l'Internet Quality Agence