Grup Nació Digital

          



Per seccions ...

Serveis

Guia Comercial







Classificats

Borsa Treball






Fòrum pobles


Arxiu de notícies


RSS Noticies

Contra el correu brossa...
   14/04/2007 - 13:43h

L’Agrupació Sardanista de Torelló promociona la cobla

L’Agrupació Sardanista de Torelló vol fer una contribució activa i compromesa a l’actualitat de la música de cobla. Per això, ha organitzat un concert, en coproducció amb el Teatre Cirvianum, per promocionar obres d’autors contemporanis, amb Salvador Brotons al capdavant, acompanyat de tres joves compositors, promeses del món de la música: Marc Timón, Pitu Chamorro i el torellonenc Xevi Capdevila.
El concert se celebrarà el dia 26 de maig, a les 10 del vespre, al Teatre Cirvianum. Les quatre obres que s’hi presentaran són inèdites i han estat expressament encomanades per a l’ocasió.
 
L’obra de Marc Timón, per a cobla, corda i veus, porta per títol “Descatalunya”; la de Pitu Chamorro, “Fantasies del Ges”; i Xevi Capdevila ha composat “La balada de les Gambires”, per a cobla, guitarra elèctrica i bateria, dedicada a la torellonenca Maria Casals.
 
El concert es clourà amb l’estrena, dirigida pel mateix autor, de l’obra de Salvador Brotons “Tots amb un”, per a cobla i rapsode, sobre un poema de Segimon Serrallonga.
 
El concert inclourà també un homenatge a la nissaga de músics torellonencs Romans, amb la interpretació a la tenora de Manel Romans.

FEU EL VOSTRE COMENTARI
Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ,
heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Escriu les lletres de la imatge
al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vila d'Abadal (CiU Vic: "Jo vaig tornar els peixos al Mèder"

» Acte de CiU sobre Educació, amb Artur Mas
» Artur Mas a Vic, amb Vila d'Abadal
» Vila d'Abadal vol defensar els pagesos de Vic
» Vila d'Abadal voldria parar el Pla Territorial
Veure més videos 

Especials




Galeries de fotos

Bloc de fotos


Aquesta és la foto més recent publicada a Bloc de Fotos. Vols publicar-hi les teves?

Fòrum

» El 9 Nou Silenciament intencionat? Manipulació activa ?
» Liliana Vilanova, de la CUP de Montesquiu, serà a la ràdio
» JOAN SAURA DIMISSIO
» tots d'aqui??
» Sisena hora a l'escola pública

Fòrum pobles

» Tona (03:05)
» Sant Hipòlit de Voltregà (23:37)
» Prats de Lluçanès (23:36)
» Manlleu (23:22)
» Calldetenes (23:19)

Últims 10 comentaris

» de fora?
» Militant del PSC
» Cal continuar
» i les pallisses =?
» ¡FORA EL ANGLADA EN VIC NO HO VOLEM!
» pseudo democrates de la cup
» Quina vergonya
» ballana: burgaya o anglada?
» Molta gent
» Fantàstica!


 Accés usuaris
Usuari         
Clau
» Registra't

Osona

General

Enquesta

T'agrada el nou osona.com?
Si
No

Vots emesos: 1066

» Veure més enquestes


Titulars




Butlletí osona.com

e-mail
què és el butlletí?



Agenda electoral

 
DILLUNS, dia 21
- Candidatura d'Unitat Popular.- Presentació del programa de Joventut i de Barris de Vic,  al col•legi Guillem de Montrodon. Intervindran Martí Coromina i Núria Serra (20:30 h).
- Debat electoral a Sant Vicenç de Torelló, sobre el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, convocat per l'Associació Mediambiental de la vall del Ges, a l'Aula de Cultura de l'Ajuntament de Torelló (21:00 h).
- ICV.CdG.- Presentació de les propostes de mobilitat i urbanisme de Torelló, al carrer Canigó-carrer la Gleva (20:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral a Santa Eugènia de Berga, amb el president de CDC i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol., al Jala Alai Park (18:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral central a Manlleu, amb el president de CDC i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol., a la sala d'exposicions de can Puget (20:15 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral central a Roda de Ter amb el president de CDC i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol., a la porxada de can Planoles (21:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte electoral central a l'Esquirol-Santa Maria de Corcó, amb l'alcaldable Josep Mas i el president de CDC i expresident de la Generalitat, Jordi Pujol., a la pista de la Cooperativa (22:00 h).
- Taula rodona a Vic sobre polítiques culturals, organitzat pels Sagals d'Osona, al C/ Joan Serrallonga, número 3 (19:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.-Xerrada amb els veïns de la Guixa, de Vic. - Centre Cívic Sentfores (21:00h).
 
DIMARTS, dia 22
- Plataforma per Catalunya.- Acte electoral a la Caixa de Manlleu, a Vic, amb Josep M Jordana, Josep Paré, Marta Riera i Josep Anglada (20 h).
- Debat electoral a Centelles, organitzat per la Plataforma Ara o Mai, sobre temes territorials, urbanístics i energètics del municipi., al Casal Francesc Macià (21:30 h).
- Debat electoral a Torelló, amb els caps de llista, al teatre Cirivànum (20:00 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Xerrada amb els veïns del barri de Santa Anna, de Vic. - Centre Cívic Santa Anna (21:00h).
- ICV-EUiA-EPM.-  Els joves de la llista de Manlleu faran un acte simbòlic: s'anirà amb un caiac a plantar una pancarta a l'illa de davant l'embarcador. A continuació, s'explicarà el programa de medi ambient. A l'embarcador del Ter (19:00 h).
 
DIMECRES, dia 23
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Acte electoral d'ERC a Manlleu, amb la presència del portaveu parlamentari Joan Ridao i de l'alcalde i candidat a reelecció Pere Prat, a l'auditori de Caixa Manlleu (20:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Acte de presentació de candidatura de Santa Eulàlia de Riuprimer. Presentarà Jordi Villanueva, de la llista d'ERC, i intervindran l'alcaldable Xevi Rovira, i la diputada Marina Llansana, Secretària d'Acció Electoral i portaveu nacional d'ERC,. Ala Casa de Cultura (20:00 h). Al final de l'acte hi haurà un petit refrigeri.
- Convergència i Unió.-  Acte electoral a Balenyà, amb assistència de l'artista Núria Feliu, a l'Aula de Cultura de la Caixa de Manlleu (21:00 h).
- Convergència i Unió.-  Acte electoral a Sant Bartomeu de Grau, amb assistència de l'artista Núria Feliu, al Casal (19:00 h).
- ICV-EUiA-EPM.- Presentació del programa i del resultat de les enquestes de Manlleu, a la sala polivalent de can Puget (19:30 h).
- Debat electoral a Ràdio Taradell, amb els caps de llista, moderat per Laia Miralpeix, a la sala d'actes de Can Costa i serà retransmès en directe per Ràdio Taradell (106.7 FM ). (21:30 h).
- Partit Republicà Català.- Acte del PRC de Vic a la Casa Galadies, amb el títol "Per què el Partit Republicà Català?". (20:30 h).
 
DIJOUS, dia 24
- Candidatura d'Unitat Popular.- Presentació del programa al Centre cívic de La Guixa, de Vic. Intervindran Quim Soler i Francesc Ribera, ‘Titot’ (20:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya.- Sopar popular i acte de final de campanya a Balenyà, amb el diputat Joan Tardà, als baixos de l'Ajuntament (20:00 h).
- Convergència i Unió.- Acte central de campanya a Torelló, amb Lluís Bassas, candidat a l’alcaldia, i Oriol Pujol i Ferrusola, diputat de CiU al Parlament, a la sala Gestiomat (21:00 h).
- Convergència i Unió.-  Presentació del programa electoral de Sant Vicenç de Torelló, al Teatre de Borgonyà, amb Josep Salom, vicepresident de CDC d'Osona (20:30 h).
- Esquerra Republicana de Catalunya-AM.- Acte central de campanya a la Plaça Nova de Torelló, amb el cap de llista Jordi Casals i l'actuació del grup Naima, compost per Santi Carcassona, Núria Guillen, Albert Vila i Marc Mena), amb un pica-pica i tertúlia amb els membres de la candidatura (20:30 h). 
- Partit Republicà Català.- Presentació general del programa electoral del Partit Republicà Català a Vic, al Casino (20:320 h).
 
DIVENDRES, dia 25
- ICV-CdG.- Sopar i concert a la plaça Vella de Torelló (21:00 h).
- ICV-EUiA-EPM.- Sopar de final de campanya de Manlleu, obert a tothom, al Centre Cívic Frederica Montseny (21:00 h). Preu del sopar: 10 €. Tel. per a inscriure's 676 654 740 (Termini: fins el dia 23)
- Independents de Folgueroles.- Acte final de campanya, a la sala de plens de l'Ajuntament (21:00 h).
 
>> AGENDA en ampliació permanent. Envieu la vostra informació a osona@osona.com.
>> PÀGINA ESPECIAL del ministeri espanyol de l'Interior sobre les Eleccions Municipals, amb totes les lleis i reglaments que les regulen.


        
Osona.com - Som a Internet des del maig de 1996 - SCG Aquitània SL - Empresa adherida a l'Internet Quality Agence