Dimecres, 23 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Desideri

Tal dia com avui:

1992 - Itàlia: és assassinat el jutge anti-màfia Giovanni Falcone.

Per reflexionar:

Només l'home íntegre és capaç de confessar les seves faltes i de reconèixer els seus errors. - Benjamin Franklin

Bitsel·lània
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Reutil és una web que facilita l’ intercanvi gratuït dels objectes que ja no fem servir
Reciclar reutilitzant també per Internet
Montse Huguet (laMalla.net)
Aquest és el lema i també l'objectiu de Reutil, una pàgina web molt pràctica a l'hora per plantejar-nos què fer amb segons quins objectes que tenim per casa i que no ens atrevim a llançar per allò de què potser algun dia ens poden ser d' utilitat.
Aquesta pàgina web la van idear un grup d'amics que, un cop complerts els 30 anys es van plantejar seriosament la necessitat d'aprofitar millor els recursos disponibles i limitar el consumisme desenfrenat. Va ser aleshores quan van decidir crear Reutil, una pàgina web per facilitar l' intercanvi gratuït d' aquells objectes que ja no es fan servir.

La finalitat no és lucrativa "és una plataforma virtual que et permet penjar una oferta per tal que les persones interessades puguin prendre-la, sense licitar per ella ni fer-ne negoci", explica Immanuel Elgström, un dels fundadors de Reutil. Des que van crear aquesta pàgina web, fa escassament quatre mesos, " la resposta ha estat molt positiva per part de tothom ja que comptem amb 375 usuaris registrats, hem penjat 120 anuncis i tenim unes 200 visites diàries sense haver fet més publicitat que la del boca-orella".

Entre els objectes que més es poden trobar al portal hi ha els mobles i la roba infantil, "tot i que també te n'hi pots trobar d'altres de curiosos com va ser el cas d' una persona que li van robar la càmera de fotos i només li va quedar la bateria de recàrrega i una targeta de memòria que, com que no la podia reutilitzar perquè se'n va comprar una altra i era incompatible, va posar l'anunci a Reutil".

Publicat 22/05/2007 - 06:00h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net