1992 - Itàlia: és assassinat el jutge anti-màfia Giovanni Falcone.

Per reflexionar:

Només l'home íntegre és capaç de confessar les seves faltes i de reconèixer els seus errors. - Benjamin Franklin

Esports
El Ricoh Manresa torna a la lliga ACB El Ricoh Manresa torna a la lliga ACB, un any després d'haver perdut la categoria. Els manresans han certificat l'ascens aquest dimarts en guanyar per la via ràpida al Ciudad de Huelva per 72 a 84 i sumar la tercera victòria de l'eliminatòria de semifinals de lliga (3-0). Abans ja havien eliminat a Los Barrios, també sense perdre cap partit. Ara els manresans optaran el 3 de juny pel títol de lliga. A Manresa ja es prepara una gran festa per celebrar la tornada del seu equip a l'elit del bàsquet.
23/05/2007 - 09:22h

Liverpool-Milan, la gran final a Atenes

El Milan i el Liverpool s'enfronten aquesta nit, a tres quarts de nou del vespre, en la final de la copa de Campions, a l'estadi Olímpic d'Atenes. El Milan de Carlo Ancelotti busca la revenja per la final de fa dos anys, quan el Liverpool li va prendre el títol europeu a Istambul, amb una remuntada història i a la tanda de penals. La paraula "vendetta" s'ha sentit en les darreres hores pels carrers de la capital grega mentre alguns aficionats anglesos llueixen pancartes amb a frase "Remember Istambul" (recorda Istambul). El Milan compta amb el jugador més valorat del moment, el brasiler Kaká, autor de deu gols a la copa de Campions. En canvi, el Liverpool de l'espanyol Rafa Benítez té a Javier Mascherano i, sobretot, a l'heroi de la semifinal contra el Chelsea, el porter Pepe Reina que va destacar en els penals i, per tant, tindria avantatge en cas de repetir-se la història.

23/05/2007 - 06:00h

Atlètic de Madrid, 0 – FC Barcelona, 6
El Barça reacciona davant d’un Atlètic impotentEl FC Barcelona ha reaccionat aquest diumenge en la visita a l'estadi Vicente Calderón de Madrid. La derrota contundent per 0-6 a l'Atlètic, permet a l'equip blaugrana mantenir-se com a co-líder a la classificació de la Lliga i seguir pressionant al Real Madrid.
21/05/2007 - 06:05h

Corominas avança els blanc-i-blaus, però el Getafe remunta
    L’Espanyol ensopega a Montjuïc contra el Getafe (1-5)L'Espanyol ha perdut a Montjuïc davant del Getafe per 1-5. El conjunt blanc-i-blau ha començat avançant-se al marcador amb un gol des de fora de l'àrea de Ferran Corominas, al minut tres de la primera part. Quatre minuts després, el Getafe ha empatat amb un gol de Casquero. Minuts abans que acabés la primera part, Manu del Moral ha avançat els madrilenys al marcador amb un gol amb l'esquerra des de dins de l'àrea. Ja a la segona part, el Getafe ha sentenciat el partit amb gols de Pulido de cap, Güiza i Manu del Moral.
    20/05/2007 - 18:26h

Cerdanyola del Vallès
    Perfil de Sara Ramírez, jugadora de tennis taula del Fotoprix Vic
    La reina del tennis taula a EspanyaLa jove jugadora del Fotoprix Vic Sara Ramírez Bermúdez (Cerdanyola del Vallès, 4-9-1987) és una de les millors jugadores de tennis taula d'Espanya. Des dels 14 anys, moment en què el seu nom va començar a aparèixer en competicions absolutes, ha amassat un grapat de títols, guardons i premis i ha definit una de les trajectòries -a cavall entre Andalusia i Catalunya- amb més progressió d'Europa. Estudiant de Ciències Empresarials, enguany ha donat un salt de qualitat i s'ha convertit en peça clau perquè el club on milita, el Fotoprix Vic, hagi aconseguit la fita més important de l'entitat, el sotscampionat de la segona màxima competició europea, la Copa ETTU.

Els groc i negres s’acomiaden de l’afició amb una victòria
    El CE Mataró acabarà sisè de la Tercera DivisióA una jornada del final de la lliga, els de Manel Moya ja tenen decidit el seu lloc en la classificació final ja que ni el Sanboià, per sota, els pot atrapar ni ells poden arribar als 64 punts del Vilanova, cinquè de la classificació.
    En la penúltima jornada, però,el CE Mataró s'acomiadava de la seva afició en el darrer partit a casa i ho feia amb victòria sobre el Gavà, un dels equips capdavanters que disputarà la fase d'ascens a Segona B. Tres gols, de Molina, Kiku i Callicó, van deixar fora de combat als blaugrana, i van deixar palès que els mataronins donen la talla davant els equips més potents de la categoria. Al final, 3-1 i tres punts que asseguren la sisena plaça.

21/05/2007 - 12:25h