Divendres, 25 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Beda, Sant Gregori VII, Sant Urbà

Tal dia com avui:

1947 - EUA: el Senat aprova la creació de la CIA.

Per reflexionar:

Només qui viu en l'opulència en renega. - Herbert Marcuse

Notícies
Entre els concentrats la dona i la mare de Carmona
A l'esquerra Puri Moreno, la dona de Sergio Carmona. Al seu costat la mare del jove. Elles i altres familiars i amics reclamen justícia i aclarir els fets. (Foto: E. Teixidó).
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Badalona
Convocada demà una concentració davant la caserna dels Mossos
La familia del noi mort en caure d'un cotxe dels Mossos crida els ciutadans a manifestar-se
Els familiars i amics de Sergio Carmona han comparegut aquest matí a la Plaça de la Vila de Badalona (el Barcelonès) per convocar i fer una crida pública a la participació ciutadana en una manifestació organitzada per demà dissabte. Els parents volen que tots aquells que puguin haver vist el que va passar diumenge passat al barri de la Salut participin d'aquesta protesta contra els Mossos d'Esquadra. El jove de 22 anys va morir aquesta setmana després d'estar en coma cerebral a causa del cop que hauria rebut al cap mentre intentava fugir de dins del cotxe patrulla amb el que el traslladaven. El cas és que la família no comparteix la versió oficial.
Demanen justícia i esclarir els fets que van provocar la mort del badaloní Sergio Carmona. Això és el que reclamen els familiars i amics d'aquest jove que no creuen en la versió que han donat els dos agents que el custodiaven. La mare, Dolores González, ha tornat a declarar que el seu fill "ha mort a causa d'una pallissa policial". Per aquest motiu demanen col·laboració ciutadana. Aquest matí, en una concentració que ha congregat només un grup discret de persones properes a Carmona, entre ells la mare i la dona, s'ha fet una crida per convidar als testimonis oculars dels fets a participar d'una manifestació, demà dissabte a dos quarts de 7 de la tarda, davant la caserna de Mossos d'Esquadra, situada al barri de La Morera de Badalona.


Els concentrats han demanat el permís necessari a l'Ajuntament que els ha derivat als mateixos Mossos d'Esquadra per poder obtenir l'autorització necessària per mobilitzar-se. Els afectats, però, asseguren que es manifestaran amb vist-i-plau, o sense.


Alt poder de convocatòria i molta expectació


El cas ha despertat molt d'interès entre els mitjans de comunicació. Dolores González, la mare de Sergio Carmona, i Puri Moreno, la dona del difunt, han tornat a demanar justícia. Amb fotografies del jove han assegurat que Carmona no va poder trencar el vidre del vehicle on el traslladaven, i segons consta en la versió del cos de seguretat autonòmic. També mantenen que el noi ja duia cops i que presumptament, segons diuen, hauria rebut mentre estava detingut.


La mobilització l'han convocat per demà dissabte dia 26, amb el que coincideix amb la jornada de reflexió de les eleccions municipals d'aquest diumenge. Els organitzadors diuen que han triat aquest dia per poder reunir més persones, ja siguin amics, familiars, ciutadans o testimonis, ja que molta gent avui treballava.


Publicat 25/05/2007 - 12:30h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Segurament el van detenir perque era bona persona, no?
Pere - 25/05/2007 21:47
Comentari
quan mor un esser estimat i es culpa d'ell, poques vegades volem admetre-ho. Hi han testimonis que estaven al lloc dels fets que van veure com el nano s'ho va fer tot ell solet.
Anònim - 25/05/2007 18:25
Comentari
Sortir al carrer per una cosa aixi es demagogic. El que caldria es una comissio que expliqui exactament que va passar. Aquests moviments corren el perill d'acabar essent instruments politics, com l...Continua
Joan - 25/05/2007 17:26
Opinions de la notícia: (3)Més opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net