Dijous, 31 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Santa Petronella, Santa Gertrudis, Santa Gal·la, Sant Vidal

Tal dia com avui:

1678 - Lady Godiva cavalca despullada pels carrers de Coventry en protesta per l'augment dels impostos

Per reflexionar:

Mira enrere i riu-te'n dels perills passats. - Sir Walter Scott

Festes Populars
Cartell Fira de l'Oli 2006
Cartell Fira de l'Oli 2006
 
Documents
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
La Fatarella
8 de desembre de 2006
Tast del primer oli de la temporada
La Fatarella celebra, aquest divendres, la vuitena edició de la Festa de l'Oli, una celebració d'homenatge al producte estrella del poble. Al voltant d'aquest, s'organitzen una sèrie d'activitats per promoure totes les peculiaritats econòmiques, artesanals, culturals i socials del municipi.
La Festa de l'Oli l'organitza l'Ajuntament en col·laboració amb els diferents agents implicats en el món de l'oli d'oliva local (productors, elaboradors, artesans i altres entitats) amb l'objectiu de promoure i dinamitzar el desenvolupament artesanal local.


Com cada any, amb motiu de la Festa de l'Oli s'organitzen les Jornades Gastronòmiques, que permeten als visitants degustar als restaurants de la localitat els principals plats típics de qualitat de la zona. Les Jornades Gastronòmiques s'allarguen fins al 10 de desembre.


Els actes més destacats de la Festa de l'Oli són l'esmorzar popular a base de clotxa (pa de pagès, botifarra, sardina de casco, tomàquets i alls), la demostració d'elaboració d'allioli, la demostració de la tècnica tradicional de plegar olives durant la qual els participants han de recollir les olives mitjançant tècniques manuals, els jocs tradicionals, la sortida amb BTT, la Mostra de Productes Artesanals i Tradicionals i la Mostra de Folklore. L'horari de la Mostra de Productes Artesanals i Tradicionals és de 10 a 14 i de 16 a 19 hores. A partir de les 19:30 de la tarda comença l'espectacle de música i ball "Cançons" a càrrec de la Compañía NS Danza, que presenta un viatge a través dels pobles mediterranis. Per finalitzar els actes de promoció de la cultura de l'oli, el dissabte a les 19:30 de la tarda es pot gaudir un any més, de l'esperat Tast d'Olis organitzat pel Centre de Desenvolupament de l'Oli.


Més informació:
Ajuntament de La Fatarella. Telèfon: 977.41.36.09

Publicat 08/12/2006 - 08:00h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net