1. Matins.Com

  •   (Magazine ràdio)

    Matins.COM és l'espai radiofònic d'actualitat de COM Ràdio que desperta els barcelonins cada matí de 06:00 h i els acompanya fins a les 12:00 h. La prioritat és la informació local, la informació dels nostres carrers.

    Les primeres franges horàries dels Matins.COM incorporen un repàs a les notícies més importants de la jornada. A les 08:30 h s'obre el temps d'una tertúlia d'anàlisi de l'actualitat. A partir de les 09:00 h continuem seguint amb detall el que està passant.

  • de dilluns a divendres

    08.00h

  •  Equip:

    Durada: 150 min.
    Classificació: Tots els públics

    Presentat per:

    Glòria Serra

    Llicenciada en Periodisme, Glòria Serra treballa als mitjans de comunicació des de 1987. La seva carrera professional va començar a la ràdio en programes com La segona república de COMRàdio, Matinal SER-Catalunya, El Balcó i Hora 25 a Ràdio Barcelona, Catalunya matí a Catalunya Ràdio i ¿Y nosotras qué? a Ràdio Miramar. Dins del món de la televisió ha treballat en diferents programes a TV3, Canal 33, TVE i Tele 5. Actualment, presenta el magazín matinal de COM Ràdio Matins.com.

    - Producció de:
    Lavínia / Com Ràdio / XTVL

  •  Contacta 

Per navegar per aquesta web recomanem navegadors basats en Mozilla com Firefox o Microsoft Internet Explorer 6 o superior.

Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS.

© Barcelona Televisió, 2006