Publicidad
LLEIDA, 30 de Mayo de 2007
Soleado y menos ventoso Soleado y menos ventoso
La Mañana
Publicidad

Patronat de Turisme

Noticias
Portada
Lleida
Comarcas
Sociedad
Economía
Deportes
Cultura
Espectáculos
Política
Internacional
Edición impresa
Opinión
Editorial
La Punxa
Humor
Els Farrús
Marçal
Lo Pixador
Ediciones locales
El Pla d'Urgell
La Franja de Ponent
La Noguera
Suplementos
Revista
Tot motor
El futur
Ateneu
Servicios
Agenda
Clasificados
Tienda
Teléfonos de interés
Sugerencias
Envíe su opinión Enviar correo
Álbum
Álbum de fotografía
 
El Pla d'Urgell
I Cursa La Guineu a Vilanova de Bellpuig amb un total de 360 atletes

Vilanova de Bellpuig - Lluïsa Solé  2007-05-30

La primera edició de la cursa organitzada pel Club Esportiu La Guineu de Vilanova de Bellpuig, va reunir a 360 atletes d’arreu de les nostres contrades, que van córrer per un circuit d’asfalt marcat pels carrers del poble, amb el veïns animant als participants per allà on passaven.

Patronat de Turisme

En categoria absoluta es va imposar l’atleta del Xafatolls, Moisés Trota, seguit d’Iván López de Lleida i Alexandre Tassies de Linyola. En categoria femenina va ser Mireia Sosa, del Medilats Lleida, la millor, seguida de Marta Secall del Club Atlètic Montblanc i Estefania Climent, independent.
En veterans: Lluís Lahoz d’Almacelles, Mario Palou del Xafatolls i Sisco Laruz, també d’Almacelles van pujar al podi, mentre Tresa Vidal de Lleida va ser la millor dona. En juvenils masculí, Ruben Romero, Francisco Javier Fernández i Roger Castells, van entrar en els tres primers llocs. Carles Ibáñez, Jordi Torres, Agustí Galitó en categoria masculina i Cristina Santana, en femenina, els millors cadets.
En la categoria de infantils masculins es va imposar Dani Florensa a Daniel Capell i Wassim Ouazhar, mentre Cristina Santana va ser la única noia d’aquesta categoria.
Els alevins van fer una bona cursa i Álex López va entrar primer, seguit de Pol Morell i Josep Cortada. Maria Castells va creuar primer la línia d’arribada, seguida d’Isabel Godet i Tània Godia. En benjamins, Acraf Boura va entrar per davant d’Albert Batalla i Marc Soldevila, mentre Nabica Babouch ho feia també en primer lloc, deixant enrere a l’Àngela Argudo i Ainoia Benavente.
Els més petits també hi van participar en el grups de P-3, P-4 i P-5 que van fer un tram més curt, i encara es va reduir més el circuit per als minis, que a pesar de la ventada que feia no es van voler perdre l’ocasió de córrer, alguns amb el pares molt prop per donar ànims.
A més del premis per categories, tots els participants van rebre un obsequi. La cursa va comptar amb el suport de l’Ajuntament i el Consell Esportiu, que té com a objectiu donar continuïtat, segons els organitzadors, doncs en aquesta localitat hi ha atletes que fa anys que treballen per aquest esport.


Publicidad
Patronat de Promoció Econòmica