Dijous, 31 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Santa Petronella, Santa Gertrudis, Santa Gal·la, Sant Vidal

Tal dia com avui:

1678 - Lady Godiva cavalca despullada pels carrers de Coventry en protesta per l'augment dels impostos

Per reflexionar:

Mira enrere i riu-te'n dels perills passats. - Sir Walter Scott

Notícies
Àngel Andreu
El número 1 d'ERC a Vic, Àngel Andreu, presenta la seva dimissió
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Vic
Diu que la cúpula nacional del partit "ha perdut el nord"
Dimiteix el cap de llista d'ERC, Àngel Andreu
Anna Massa (laMalla.net)
Font: EFE
Àngel Andreu, cap de llista d'ERC a Vic (Osona), va fer pública aquest dimecres a la tarda la seva dimissió i ha carregat contra la cúpula nacional del partit, a la qual ha acusat d'haver "perdut el nord". Així mateix, Andreu, fins ara president de la secció local de la formació republicana de Vic, ha anunciat que "quan tanquem el procés electoral, l'executiva local del partit republicà dimitirà". En conseqüència, Andreu no prendrà possessió del seu càrrec de regidor el pròxim 16 de juny.
Segons que ha explicat Andreu, hi havia tres motius bàsics que han causat la seva dimissió. Primer, que "s'ha fet una campanya en contra del candidat des de militants interns d'ERC". En segon lloc, el republicà assegura que "des de la seu nacional ens han girat l'esquena, han intentat fer fora el candidat i ens han imposat una llista". I, en tercer lloc, i "el que més mal ens ha fet", segons assenyala Andreu, ha estat la formació del Govern tripartit", ja que  "la gent ja percep que ERC en aquest moment és un partit que no és independentista".

Un altre motiu pel qual ha decidit dimitir al capdavant d'ERC de Vic és, segons va explicar, que després de les eleccions internes i després que sortís escollit com a candidat, "no em van deixar confeccionar la candidatura al meu gust, i la va decidir el secretari d'organització d'ERC, Xavier Vendrell".

Després de la seva dimissió, els dos regidors obtinguts per ERC en els recents comicis serien per a la número 2 de la llista, Gràcia Ferrer, i el número 3, Àlex Bassols.

Publicat 31/05/2007 - 09:25h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
que pasa amb la abstencio es un grave problema la derecha y los fascista sacan profit si no hi ha participacio de la clase trabajadora y els emigrans vindra novamete el feixisme
javier - 31/05/2007 13:12
Comentari
Andreu sap que en la seva elecció com a candidat ja no va ser neta i la secció de Vic, va fer martingales perquè sortís ell, ara es queixa perquè ha perdut. La cosa que mal comença mal acaba. La s...Continua
Àngel - 31/05/2007 11:53
Comentari
ERC ja no és independentista!!!!
Anònim - 31/05/2007 11:36
Opinions de la notícia: (5)Més opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net