ESPLUGUENC 3
BASE ESPIRALL 0

CARME 0
FC VILAFRANCA 3
L’Espirall acaba 6è en un final de lliga desastrós, i el Torrellenc retorna a la Segona Territorial
La Fundació, amb un equip molt jove i una temporada molt acceptable, acaba finalment 7è
1 punt en 4 partits ha condemnat al Vilafranca al 8è lloc i a perdre ja totes les possibilitats que podria haver tingut per pujar de categoria si hagués guanyat a l’Igualada i hagués quedat quart.
L’equip de les comes tenia prou amb un empat i fins i tot si hagués perdut també seria equip de Tercera, amb la derrota del Banyoles al camp de la Montañesa que amb aquesta victòria s’ha salvat del descens. Pel que fa partit tots dos van sortir a buscar els tres punts a la primera part tant sols però dues oportunitats i totes dues pel Vilafranca. Curiosament la segona part l’única oportunitat que havia tingut l’equip igualadí amb tot el partit va acabar amb gol, el Vilafranca es va desinflar i va deixar de dominar fins el final del partit que va tenir un parell d’oportunitats per empatar, finalment la festa va ser igualadina.////

El Base Espirall va acabar la temporada amb una nova derrota al camp de l’Espluguenc. L’equip vilafranquí va tenir l’oportunitat d’avançar-se amb un penal que va aturar el porter local i després va caure per 3-0.////

La Fundació va acabar la temporada amb una nova victòria al camp del Carme. Una temporada que la podrien definir com força bona degut a la joventut de l’equip vilafranquí ja que quasi tots els jugadors eren novells en aquesta categoria.////