Diumenge, 10 de juny de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Màxim

Tal dia com avui:

1988 - Mor l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Tarradellas.

Per reflexionar:

Una paraula mal col·locada fa malbé el més bell pensament. - Voltaire

Província de Tarragona
El PSC manté Reus, mentre que perd Tortosa a mans de CiU

Ballesteros (PSC) guanya a Tarragona i es queda a un sol regidor de la majoria absoluta

27/05/2007 20:30h
El PSC és el partit guanyador de les eleccions a la ciutat de Tarragona, a només un regidor de la majoria absoluta i podria governar a la ciutat divuit anys després mitjançant un pacte amb ERC. Josep Fèlix Ballesteros seria el successor de l'emblemàtic Joan Miquel Nadal. Els socialistes també guanyen a Reus, millorant fins i tot els resultats de fa quatre anys, mentre què perden l'alcaldia de Tortosa. Precisament Tortosa, Amposta i Valls són els resultats més importants dels nacionalistes a la demarcació.

Província de Tarragona
Arriben a un preacord amb la patronal per millorar el conveni provincial

Desconvoquen la vaga dels treballadors del metall

23/05/2007 16:31h
Els sindicats CCOO i MCA-UGT han desconvocat aquest dimecres la vaga de 48 hores que tenien previst fer els treballadors del sector del metall de Tarragona a finals de la setmana vinent. La vaga s'ha desconvocat després d'un intens procés de negociacions entre els sindicats i la patronal Apemta en el qual s'ha arribat a un preacord sobre el conveni provincial que regularà en els pròxims anys el sector i que fins ara era el motiu que tenia enfrontats els dos agents socials.

Celler Cooperatiu de Gandesa
El Celler Cooperatiu de Gandesa (la Terra Alta), d'estil modernista i conegut com la Catedral del Vi per la seva bellesa, ha estat elegit per votació popular com la cinquena meravella del patrimoni cultural material de Catalunya. Aquest edifici se suma a les altres quatre meravelles escollides en les últimes setmanes: La Seu Vella de Lleida, el conjunt arqueològic de Tàrraco, el monestir de Sant Miquel de Cuixà i la Sagrada Família de Barcelona. Amb aquesta iniciativa, promoguda per l'organització Capital de la Cultura Catalana i Catalunya Ràdio, s'han de triar per votació popular les que seran les set meravelles catalanes per votació popular.

Província de Tarragona

Els treballadors del metall estan en vaga

11/05/2007 10:54h
Uns 15.000 treballadors del sector del metall de la província de Tarragona estan cridats aquest divendres a secundar la vaga de 24 hores convocada pels sindicats CCOO i UGT de Catalunya. L'objectiu de la protesta és, segons un comunicat dels sindicats, denunciar "la ruptura de les negociacions del conveni provincial amb la patronal, per la seva actitud intransigent i conservadora", especialment en el que respecta a la proposta salarial. Encara no hi ha notícies del seguiment de la vaga, però segons van augurar el sindicats, el seguiment serà força gran, ja que només a l'assemblea convocada dimarts passat hi van assistir 400 persones que van donar el seu rotund suport a la vaga.

Província de Tarragona
Un total de 729 llistes es presenten als 185 municipis del Camp i l'Ebre

Més candidatures que mai

10/05/2007 11:03h
Un total de 729 candidatures es presenten a les eleccions municipals als 185 municipis de la demarcació de Tarragona. Els ciutadans podran escollir el pròxim 27 de maig entre 85 candidatures més que fa quatre anys. CiU té el major nombre d'ajuntaments, però el PSC -generalment mitjançant variants del pacte tripartit- governa algunes de les poblacions principals, com Reus, Tortosa, Cambrils o El Vendrell. Les expectatives d'un possible canvi a la ciutat de Tarragona creixen amb la retirada de l'alcalde Joan Miquel Nadal (CiU).

Província de Tarragona
La nova velocitat escurça el viatge en quinze minuts

L’AVE Tarragona-Madrid, a 300 quilòmetres a partir d’aquest dilluns

06/05/2007 13:48h
El tren d'alta velocitat que cobreix el trajecte entre Tarragona i Madrid començarà a viatjar a 300 quilòmetres per hora a partir de dilluns 6. L'augment de la velocitat farà possible la disminució en el temps del viatge, que passarà de les 2 hores 53 minuts actuals, a 2 hores 38 minuts.

Província de Tarragona
La marca acaba a Camposines, on es podria instal·lar un MTC

Un centenar de persones es manifesten a Corbera d’Ebre contra els cementiris nuclears

06/05/2007 12:43h
Al voltant d'un centenar de persones han participat aquest diumenge en una concentració davant l'Ajuntament de Corbera d'Ebre per mostrar el seu rebuig a la instal·lació d'un Magatzem Temporal Centralitzat de residus nuclears, coneguts popularment com cementiris nuclears. Els concentrats han anat fins l'indret on, creuen, s'instal·larà l'equipament.

Província de Tarragona
També es denuncia la situació del sector de la fruita seca

Els pagesos tallen la carretera C-14 per les expropiacions de finques afectades

05/04/2007 07:00h
Els pagesos de Tarragona han anunciat que aquest Dijous Sant tallaran la carretera C-14 en una protesta conjunta per denunciar el preu que es paga per les expropiacions de finques afectades pel desdoblament de la C-14 i també la situació del sector de la fruita seca.

Província de Tarragona
La Coordinadora Anticementiri creu que no s’està informant als ciutadans

Trenta cinc municipis del sud de Catalunya rebutgen el cementiri nuclear

19/03/2007 17:44h
La Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya, que agrupa un total de 25 entitats socials i polítiques de Catalunya, ha enviat un dossier a la Comissió Interministerial i el Comitè Assessor Tècnic del Govern central per expressar el seu rebuig a la possible instal·lació al sud de Catalunya d'un cementiri nuclear. Trenta cinc municipis i sis consells comarcals de la zona d'Ascó-Vandellós han aprovat mocions en contra del cementiri, el que "suposa el 58% de la població de la demarcació de Tarragona". Segons la coordinadora, l'Associació de Municipis en Àrees amb Centrals Nuclears i l'Empresa Nacional de Residus han organitzat una "pantomima" mediatitzada per fer creure que s'ha obert un procés informatiu transparent i informatiu.

Província de Tarragona
Campanya perquè els consumidors aprenguin les característiques de l’oli

L’oli d’oliva verge extra amb denominació d’origen es promociona als mercats

05/03/2007 13:22h
El Centre de Desenvolupament de l'Oli de Tarragona ha iniciat aquest dilluns una campanya per donar a conèixer els diferents tipus d'oli d'oliva que es produeixen a la província, però sobretot per augmentar el coneixement del consumidor sobre aquest producte. I és que segons dades del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, el 2005, el 63% dels habitants no sap diferenciar un oli d'oliva verge extra d'un oli d'oliva de menys qualitat. La campanya consistirà en recorre diversos mercats municipals, oferir als compradors diversos tipus d'oli i explicar-los les seves diferències.

Notícies del 1 al 10 (d'un total de 226 noticies)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Anar a cerca avançada


  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net