Disseny web alta buscadors manteniment informatic
La Comissió de Seguretat Ciutadana de l'Alt Penedès prepara el desplegament dels mossos d'esquadra
Els mossos habilitaran un destacament rural destinat exclusivament a patrullar pels 25 municipis de la comarca
L'1 de novembre de 2007 es desplegaran els mossos d'esquadra a la comarca de l'Alt Penedès. Per preparar aquest desplegament, s'han reunit durant aquest mes de maig els comandaments dels Mossos de la Regió Metropolitana Sud (amb seu a St. Feliu de Llobregat) i de la Regió de Tarragona amb els membres de la Comissió de Seguretat ciutadana de l'Alt Penedès.
La reunió es va fer a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i hi van assistir els membres de la Comissió: els alcaldes de la Granada, St. Llorenç d'Hortons, Mediona i St. Quintí de Mediona (nomenats pel Consell d'Alcaldes per formar la Comissió de Seguretat Ciutadana de l'Alt Penedès); el regidor de Seguretat Ciutadana de Vilafranca, i el vicepresident i el gerent del Consell Comarcal.
Els comandaments dels Mossos van explicar que a l'Alt Penedès hi haurà només les casernes de Vilafranca i St. Sadurní, actualment en construcció, a diferència de la Guàrdia Civil, que a més tenia casernes a Gelida, St. Quintí de Mediona i Torrelles de Foix. Per atendre específicament els petits i mitjans municipis de la comarca, hi haurà un destacament rural dels mossos dependent de les casernes de Vilafranca i St. Sadurní destinat en exclusiva a patrullar aquests 25 municipis. Aquest destacament es coordinarà directament amb els alcaldes o els regidors de Seguretat Ciutadana per fer un seguiment de la problemàtica específica de cada municipi i per informar sobre els problemes que vagin sorgint en el temps. Aquesta solució organitzativa dóna resposta a la inquietud manifestada reiteradament pel Consell d'Alcaldes de l'Alt Penedès a través de la seva Comissió de Seguretat Ciutadana.
Al llarg dels últims mesos i abans de l'1 de novembre de 2007, el comandaments dels Mossos continuaran entrevistant-se amb els alcaldes de l'Alt Penedès i amb les comissions de Seguretat Ciutadana de Vilafranca i de l'Alt Penedès per preparar el seu desplegament a la comarca.////
Dimarts 5 de juny de 2007

7Dies Premsa Comarcal, S.L. - C/Migdia, 27, 1er - 08720 Vilafranca del Penedès - Telf: 93 817 54 88 - Fax: 93 817 12 79 - Avís legal