Una paraula mal col·locada fa malbé el més bell pensament. - Voltaire

Stoner i Rossi a Montmeló(Foto: Alberto Estévez/Efe)
Jorge Lorenzo guanya en 250cc, i Koyama en 125cc
Stoner s’imposa a Rossi i Pedrosa al GP de Catalunya de motociclisme
Laura Alsina (laMalla.net)
Font: Agències

L'australià Casey Stoner s'ha imposat en la categoria de MotoGP del Gran Premi de Catalunya de motociclisme que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Montmeló. Valentino Rossi ha quedat en segons posició, i el català Dani Pedrosa ha quedat tercer. Toni Elías no ha pogut finalitza la prova a causa d'un problema tècnic.

En 250cc, l'espanyol Jorge Lorenzo ha guanyat la prova de 250cc i, d'aquesta manera, aconsegueix la seva cinquena victòria de la temporada i es consolida en el liderat del campionat del món. Lorenzo ha liderat la prova des de la primera volta i ha aconseguit la "pole" per davant d'Alex de Angelis i Andrea Dovizioso. Álvaro Bautista ha estat cinquè i Héctor Barberà, vuitè.

En 125cc, el japonès Tomoyoshi Koyama ha aconseguit la primera victòria de la seva carrera. El segon lloc ha estat per Gabor Talmacsi que, d'aquesta manera, es col·loca com a líder del mundial per davant de l'espanyol Héctor Faubel, el qual no ha pogut acabar la carrera per culpa d'una caiguda a tres voltes pel final. El pilot català Pol Espargaró ha acabat en cinquena posició.

Publicat 10/06/2007 - 13:10h

Vols afegir el teu comentari a la notícia?