Diumenge, 10 de juny de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Màxim

Tal dia com avui:

1988 - Mor l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Tarradellas.

Per reflexionar:

Una paraula mal col·locada fa malbé el més bell pensament. - Voltaire

Notícies
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Barcelona
Els robatoris al Metro disminueixen un 30 per cent
laMalla.net  (laMalla.net)
Els robatoris al Metro de Barcelona han disminuït d'un 30% en les últimes tres setmanes. Les dades, fetes públiques pels Mossos d'Esquadra, revelen la importància de l'acció policial contra la xarxa que operava al ferrocarril suburbà. Els últims dies la policia ha efectuat tres noves detencions. Es tracta de tres noies bosnianes, amb l'arrest de les quals s'eleva a 22 el nombre de persones detingudes pels Mossos des de l'inici de l'operació, ara fa tres setmanes.
L'operació T10 va tenir lloc entre el 18 i el 20 de maig i va consistir en la detenció d'una xarxa de lladres multireincidents. Des d'aleshores, el nombre de furts al Metro ha baixat d'un 32%. S'entén per furt la sostracció d'una quantitat igual o inferior als 400 euros. Fonts dels Mossos han mostrat la seva satisfacció per la reducció, sobretot si es té en compte que al juny acostumen a produir-se més furts, coincidint amb l'arribada de l'estiu i l'augment en el nombre de turistes.


Durant els sis mesos anteriors a les detencions, els Mossos van seguir 35 individus que acumulaven un miler de denúncies des que el cos es va desplegar a Barcelona el novembre del 2005. 5 dels 19 detinguts al maig han ingressat a la presó, un fet sense precedents que ha estat possible perquè han estat acusats d'associació il•lícita i de produir perjudicis.


Dues de les noies detingudes els últims dies, amb domicili a Barcelona, han quedat en llibertat amb càrrecs mentre que la tercera, amb domicili desconegut, ha passat a disposició del jutjat d'Instrucció número 19 de Barcelona. 19 persones continuen en situació de crida i cerca.

Publicat 10/06/2007 - 10:54h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net