Diumenge, 10 de juny de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Màxim

Tal dia com avui:

1988 - Mor l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Tarradellas.

Per reflexionar:

Una paraula mal col·locada fa malbé el més bell pensament. - Voltaire

Teatre
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra

Propostes de la setmana

Videojocs mítics, a escena

Enviar eMailJose Soler (laMalla.net)
Wolfenstein
Moment de la representació de Wolfenstein. (Foto: Versus Teatre)

Wolfenstein / Tetris

Versus Teatre. Del 6 al 24 de juny. De dimecres a diumenge a les 19.30 i 21.00 hores. Preu: 16 euros


Programa doble inspirat en els videojocs el que presenta el Versus Teatre. Wolfenstein i Tetris adapten de manera lliure dos dels videojocs més populars dels anys 80 i inicis dels 90. El primer ens posava en la pell d'un mercenari que havia de sortir d'un laberint búnquer en el qual es trobava el mateix Hitler i el seu exèrcit. El segon, era un trencaclosques en el qual havien d'encaixar unes peces fins que aconseguíem una línia horitzontal. Aquests dos entreteniments interactius serveixen l'autor català Jordi Casanovas per fer una metàfora d'aquests arguments i traslladar-los a la vida real.


A Wolfenstein, un jove programador deixa la feina, emprenyat amb el seu cap i amb mitja humanitat en sentir-se valorat. Es reclou a casa per escriure el seu diari en línia en el qual fa una dura crítica a tot el que no suporta d'aquest món. L'únic contacte amb l'exterior és la noia que li porta pizza cada nit i un amic informàtic. Tots tres tenen un pla que pot millorar una humanitat en la que no creuen.


Al joc del Tetris si no encaixes bé les peces tens moltes probabilitats de perdre la partida. Això és el que li passa a l'Aina, una jove que ha estudiat dues carreres que res tenen a veure amb la seva ocupació diària. Fins que un dia conèix un jove poeta que li obre les portes d'una nova vida.


Les dues peces estan dirigides per Jordi Casanovas i interpretades per Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers i Sergio Matamala.

 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Nom:

Esborrar
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Veure opinions d'altres notícies


  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net