Pastís de galetes
La Pilar de Begues (Baix Llobregat) ens envia aquesta recepta del Pastís de Galetes que feia amb la seva neta quan aquesta era petita. Diu que és molt fàcil de fer i molt divertit. T'animes a fer per berenar aquest deliciós pastís de galetes?
Però... abans de posar-te mans a la feina, pensa: coneixes alguna recepta que vulguis compartir amb nosaltres? Doncs, envia'ns-la i la publicarem!
Galetes rectangulars 200g de crema de cacau (tipus Nocilla, Nutella) 2 culleradetes de xocolata en pols (tipus Cola Cao, Nesquik) 1 got de llet 200g de xocolata de cobertura (per fondre) | 1 got 1 safata rectangular Microones o cassó
|
1. Barreja la xocolata en pols i la llet en un got.
2. Ara, agafa d’una en una les galetes, remulla-les a la llet amb cacao (sense que quedin excessivament toves) i ves-les col·locant a la safata rectangular una al costat de l’altra fins que hagis cobert la safata amb una capa de galetes.
3. A sobre, estén una mica de crema de cacau.
4. Torna a fer una altra capa de galetes remullades en llet amb cacau.
5. I torna a estendre una altra capa de crema de cacau. Si la crema de cacau és de dos gustos, fes la primera capa amb un gust i la segona amb l’altra, per exemple.
6. Per últim, torna a fer una altra capa de galetes remullades en llet de cacau. 7. Ara, fon la xocolata de cobertura al microones o en un cassó a foc lent. Amb la xocolata fosa, cobreix tot el pastís.
8. I ara sí, per acabar, posa el pastís a la nevera i deixa’l refredar. Quan la xocolata hagi endurit, ja estarà llest per menjar.
Bon profit! |