Script per aumentar el tamany de la lletra
Inicimapa webContacteAccessibilitatzoom -zoom +CatalàCastellano
dimarts, 26 de juny de 2007
Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 (08940). T.: 93 377 02 12
Cornellà de Llobregat
Accessibilitat web
LinkAccessibilitat
Icono de conformidad con el Nivel A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI WAI nivell AAA TAWLloc web revisat amb TAW. Enllaç a la seva web
Accessibilitat¡CSS Válido! CSS vàlidHTML4 Válido!!
La Ciutat > Actualitat > Notícies

Notícies

zoom - zoom + 
Cornellà de Llobregat

Lliurament de claus de 45 habitatges construïts per l’Ajuntament en el sector Destraleta


25.06.2007
El dimecres, 27 de juny, es lliuren les claus dels primers 45 pisos construïts per l’Ajuntament de Cornellà a través de l’empresa municipal Emducsa en el sector Destraleta. La promoció és la primera de les tres previstes en aquesta zona on es construiran un total de 117 habitatges públics. Destraleta és un sector en ple creixement i desenvolupament urbanístic que es troba al barri de Fontsanta-Fatjó, entre l’Avinguda Can Corts i la via de Renfe.

La promoció, destinada a cobrir la demanda social d’habitatge a preus assequibles a la ciutat de Cornellà per a joves i famílies amb pocs recursos, compta amb pisos d’entre 64 i 75 metres quadrats i tots tenen vinculats una plaça d’aparcament. Tots els habitatges són de venda i es van adjudicar mitjançant sorteig públic.

El sector Destraleta es convertirà en una àrea de nova centralitat gràcies al planejament urbanístic que s’està duent a terme. Properament s’obrirà a la zona un gran eix cívic de connexió del barri Fontsanta-Fatjó amb El Pedró-Gavarra i que també actuarà com a àrea de passeig i descans. La concepció és crear habitatges en nous sectors desenvolupant zones verdes i equipaments que s’integrin al conjunt de la ciutat.

L’Ajuntament i l’empresa municipal Emducsa impulsen altres projectes socials de construcció d’habitatges de qualitat a preus assequibles i també de lloguer per donar resposta a les necessitats dels ciutadans. Durant l’any 2007 hi hauran més de 385 pisos en construcció en diferents barris, principalment a Fatjó, Sant Ildefons i Pedró-Gavarra.

Les promocions projectades durant 2007 són:

Destraleta 72 habitatges
Carretera d’Esplugues 151 habitatges
Avda. Línia Eléctrica 42 habitatges
Avda. Salvador Allende 120 habitatges

.