Notes de Premsa - www.reus.cat
Emblema Ajuntament de Reus
emblema Ajuntament de Reus AJUNTAMENT DE REUS
MITJANS | ESTADÍSTIQUES | PUBLICACIONS | FOTOS OFICIALS | I. VISUAL | LA DCC | MAPA WEB
  Notes de Premsa    Convocatòries de Premsa    Ple Municipal    Junta de Govern Local    Bans    Declaracions Institucionals   

Gaseta Municipal

en Format PDF


 

NOTES DE PREMSA
JUNY
    Tornar EnreraTornar


flecha  NP 2007-06-26, AGU Guàrdia Urbana

NOTA DE PREMSA
L'Ajuntament de Reus informa sobre

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dilluns 25 de juny s'han produït 4 accidents de trànsit a la ciutat, 2 dels quals amb ferits.

Un Peugeot 206 i un Seat Ibiza van col·lisionar les 6:26 h a la plaça del Santuari de Misericòrdia. El xoc, que únicament va causar ferides lleus als ocupants, va provocar dificultats en el trànsit ja que els dos cotxes van quedar al mig de la via. Els dos conductors van donar positiu en el control d'alcoholèmia: 0,72 mg el del Peugeot, i 0,43 el del Seat Ibiza.
A les 9.24h, un turisme que circulava marxa enrere en una maniobra d'aparcament a la riera de Miró va atropellar un home d'edat avançada causant-li ferides lleus. L'home va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan.
D'altra banda, agents de la Guàrdia Urbana van respondre a una trucada d'alerta d'un veí de l'entorn del parc de Mas Iglèsias i van comprovar com havien estat forçats 5 vehicles de públic assistent al concert de les Barraques de Festa Major. Els cotxes estaven estacionats en un descampat entre els carrers de Jaume Vidal i Alcover i de Mercè Rodoreda.


Reus, Dimarts 26 de juny de 2007


    Tornar EnreraTornar


spacer
© Ajuntament de Reus - Mapa de Serveis