Benvingut a la nostra pàgina web
TRES PUNTS FÀCILS
diumenge, 13 gener del 2008

CE NOIA FREIXENET 3 - 0 VIVA HABITAT BLANES

noia_blanes01.jpgL'equip roig-i-negre en te prou amb 12 minuts per imposar-se sense problemes al Blanes amb dos gols de Brichs i un de Cabestany

Els de la Vila segueixen a dalt a la classificació empatat a punts amb el Reus Deportiu, que ahir va guanyar el seu partit a Cerdanyola (4-5).

(foto: isaac - cenoia.com)

Llegir-ho tot...

COMENÇEM L'ANY AMB BON PEU!
dimarts, 08 gener del 2008

GRUP LLORET 0 - 3 NOIA FREIXENET

jepi.jpgDos Dianes de Jepi Selva a la primera part i un gol de Cabestany a la segona, permeten al Noia Freixenet endur-se els 3 punts de la pista del Grup Lloret.

Aquest Resultat, combinat amb l'empat a 1 gol entre Reus i Vic, fan que l'equip de Sant Sadurní empati a punts amb els del Baix Camp en la segona posició de la OK Lliga.

LES COPES CANVIEN DE DATES

copa9802.jpgLa Copa del Rei d'Igualada es disputarà finalment una setmana abans per la coincidència amb les eleccions generals.

A conseqüència d'aquest canvi, la Copa femenina que es disputarà a Sant Sadurní, també s'avançarà i es jugarà els dies 23 i 24 de febrer.

ES REPREN L'OK LLIGA
dilluns, 07 gener del 2008

El Noia Freixenet visitarà al Lloret el proper dimarts en el primer partit del 2008

Els de Sant Sadurní buscaran una victòria per no allunyar-se de les posicions capdavanteres de la taula.

(foto: esportiudigital.com)