Divendres, 8 de febrer de 2008 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Jeroni Emilià, Santa Elisenda

Tal dia com avui:

1999 - Mor l'humorista Luis Sánchez Polack, conegut com a Tip.

Per reflexionar:

Una síntesi val per deu anàlisis. - Eugeni d'Ors

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
L’Espanyol busca ingressos atípics en el ‘més enllà’
L'Hamburg alemany o el Boca Juniors argentí ja tenen iniciatives semblants. Segons informa el diari ‘As', el nou estadi de l'Espanyol de Cornellà disposarà d'un espai en el qual els pericos més fanàtics podran descansar durant tota l'Eternitat. Es podran comprar petits nínxols per poder deixar que les cendres dels espanyolistes més irreductibles segueixen per sempre més en contacte amb l'entitat blanc-i-blava. Ja se n'han venut prop de 500. És una nova manera de buscar nous ingressos atípics.
Tal i com es pot llegir a les pàgines del diari ‘As', la iniciativa que ha sorgit del conseller Joan Collet ha estat molt ben acollida i mig miler de pericos ja s'han assegurat la possibilitat de descansar per sempre al voltant del nou estadi.


La idea és aixecar un gran mural en el qual es veurà una gran imatge d'una eufòria espanyolista que tindria com a eix una de les dues copes guanyades fa poc pel conjunt barceloní. Aquest mural es dividiria en 5.000 petits nínxols amb espai per a tres urnes funeràries. L'Espanyol calcula que podrà ingressar fins a tres milions i mig d'euros per vendre uns nínxols que seran de propietat. Ja hi ha una empresa que s'està dedicant a explotar aquests ingressos atípics.


Ben aviat hi haurà una roda de premsa del club blanc-i-blau per informar l'opinió pública i la massa social espanyolista d'aquesta possibilitat que se'ls ofereix. No es descarta estudiar altres maneres més agradables de recaptar fons com ara la possibilitat de fer bodes. Aquesta darrera idea sembla, però, estar en fase d'estudi. Molts espanyolistes haurien demanat que s'analitzés aquesta possibilitat.

Publicat 08/02/2008 - 08:24h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Ara el Barça també ho haurà de fer, no? No poden ser menys que els pericos....
Anònim - 08/02/2008 13:58
Comentari
No els tindràs que tastar, Anònim. No tinguis recança.
Llobet - 08/02/2008 12:56
Comentari
Quin mal gust
Anònim - 08/02/2008 10:45
3 ComentarisMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS