Divendres, 8 de febrer de 2008 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Jeroni Emilià, Santa Elisenda

Tal dia com avui:

1999 - Mor l'humorista Luis Sánchez Polack, conegut com a Tip.

Per reflexionar:

Una síntesi val per deu anàlisis. - Eugeni d'Ors

Infolocal
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Roses
El Jutge decreta llibertat provisional per les contradiccions dels testimonis i la víctima
Llibertat provisional sense fiança als acusats de violar una noia de 15 anys a Roses
Font: EFE

El jutge ha decretat la llibertat provisional sense fiança i amb mesures cautelars dels dos joves acusats d'agredir sexualment una menor a Roses (Alt Empordà) i gravar-ho en vídeo perquè entre el testimoni de la víctima i els de dos testimonis "existeixen serioses contradiccions". El jutge, però, imposa als imputats la prohibició d'acostar-se a menys de 150 metres de la denunciant, de 15 anys, i del seu domicili, i de comunicar-s'hi mentre duri el procés. També els obliga a compadir davant el jutjat els dies 1 i 15 de cada mes i quan els sigui requerit.

Els fets es van esdevenir la matinada del dissabte 19 de gener i els dos detinguts van passar a disposició del jutge de guàrdia de Figueres (Alt Empordà), qui va ordenar l'ingrés de tots dos a la presó sense fiança, acusats d'un delicte d'agressió sexual el 23 de gener, i va decretar el secret del sumari. Aquest divendres, el jutjat d'instrucció número 4 de Figueres ha emès l'acte de llibertat provisional, en què s'assenyala que "existeixen serioses contradiccions entre les versions donats pels testimonis" i "la prestada per la perjudicada, cosa que implica una modificació de les circumstàncies inicialment valorades per les quals es va acordar la presó preventiva dels imputats".


Els tres joves es coneixien i, segons la menor, un dels nois la va obligar a mantenir relacions sexuals, mentre que l'altre les filmava amb una càmera de vídeo. Els dos nois van deixar marxar la menor, que estudia ESO en un centre privat de Roses i que va relatar el que ha passat als seus familiars, que van presentar una denuncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. La policia els va detenir poques hores després i els va confiscar la filmació.

Publicat 08/02/2008 - 13:27h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS