Divendres, 29 de febrer de 2008 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Dositeu

Tal dia com avui:

1940 - La pel·lícula "Allò que el vent s'endugué" guanya vuit premis Òscar de Hollywood

Per reflexionar:

No feu que la vostra felicitat depengui dels altres. - Françoise d'Aubigne Maintenon

Reproducció del plató que aculllirà el debat. (Imatge:TV3)
 
Enllaços
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Debat aquesta nit entre els caps de llista per Barcelona
Els caps de llista per Barcelona dels cinc partits amb representació al Congrés els Diputats aturen aquesta tarda la campanya per participar, al vespre, en l'únic debat a amb els candidats catalans, que emetrà aquesta nit TV3. El periodista Josep Cuní serà l'encarregat de moderar l'espai que tindrà una durada de 90 minuts.Començarà a les 21.50h i acabarà a les 23.45. L'objectiu per a CiU, ERC i ICV serà trencar el bipartidisme i la idea d'enfrontament entre els dos partits grans que han fomentat els debats cara a cara entre José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy. A part d'aquests, Televisió Espanyola va emetre dijous, un debat multipartit on només PNB, ERC i Coalición Canaria van enviar els seus principals candidats. Com que no hi anaven ni Zapatero ni Rajoy, els de CiU i Izquierda Unida, van decidir no assistir-hi tampoc i hi van enviar membres de llocs més inferiors de les llistes.
La intenció de TV3 és que sigui un debat "obert i plural" i per tant, que tots "puguin expressar i contrastar les seves opinions", diuen, "sense rigideses", que és del que han pecat programes com el cara a cara entre Zapatero i Rajoy, on tots els temps d'intervenció estaven controlats i tancats. parlaran sobre les qüestions que estan centrant la campanya electoral tot i que, TV3 afirma que "cap tema quedarà exclòs" .


Carme Chacón, per part del PSC i Dolors Nadal, del PPC, mantindran el debat directe que ja han tingut els darrers dies. Un debat que ha enfortit la visió de competició a dos, amb lemes com el de "si no vas, ells tornen" del PSC, mentre que el PP es presenta com la única alternativa perquè no governi Zapatero. Davant aquesta estratègia, CiU, ERC i ICV s'esforcen per mostrar-se com a decisives a l'hora de formar govern. Mentre Josep Antoni Duran i Lleida, ha canviat els darrers dies la seva tàctica i avança que no té perquè entrar en un futur govern sinó influir "des de la barrera", tant Joan Ridao com Joan Herrera, mantenen l'estratègia de ser un fre pel PSOE perquè no caigui en els paranys del PP i abandoni les polítiques d'esquerres o les reivindicacions dels nacionalistes.








Publicat 29/02/2008 - 15:37h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Sí, tens raó. Abstenim-nos de votar PSOE/PSC el dia 9.
votem-los fora - 29/02/2008 17:57
Comentari
deus volguer dir abstenció,oi?
xabier ibern i gomez - 29/02/2008 17:32
Comentari
Abstebció=votar al PP
Anònim - 29/02/2008 17:26
5 ComentarisMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS