Divendres, 29 de febrer de 2008 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Dositeu

Tal dia com avui:

1940 - La pel·lícula "Allò que el vent s'endugué" guanya vuit premis Òscar de Hollywood

Per reflexionar:

No feu que la vostra felicitat depengui dels altres. - Françoise d'Aubigne Maintenon

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Arxivat el cas d'un conductor temerari processat per unes imatges difoses a Internet
La jutgessa de Girona que tramitava el cas del jove de Sant Gregori acusat de conducció temerària per unes imatges difoses a través del portal d'Internet YouTube ha arxivat la denúncia, segons que ha explicat a EFE l'advocat defensor, Carles Monguilod. La decisió de la jutgessa es basa en arguments de fet i de dret, ja que, d'una banda, el jove va declarar des del primer moment que es tractava d'un muntatge d'imatges i que ell no conduïa i de l'altra, en les diligències presentades "la pròpia policia assenyala que no hi havia un risc concret per als usuaris de la via".
Tota vegada que fa un any quan presumptament van tenir lloc els fets, abans de l'última reforma del Codi Penal, conduir a 160 quilòmetres per hora no era delicte i tampoc no s'ha pogut demostrar que les imatges penjades a YouTube corresponguessin amb la realitat, la jutge ha apreciat que els fets "no són constitutius de delicte" i el passat 4 de febrer va decidir arxivar la causa, ha explicat avui l'advocat gironí.

El mes de gener passat, la policia municipal de Girona va obrir diligències per un presumpte delicte de conducció temerària a un veí de Sant Gregori, de 20 anys, les presumptes imprudències i infraccions de trànsit del qual per carreteres secundàries de Girona podien veure's en un vídeo de YouTube i havien estat denunciades per un ciutadà anònim mitjançant un correu electrònic.
Publicat 29/02/2008 - 20:25h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS