Viernes, 21 Diciembre 2007...7:55 pm

50.000 són només els signants

Saltar a Comentarios

Abans d’ahir el Parlament de Catalunya va rebutjar l’Iniciativa Legislativa Popular promoguda per Convivència Cívica Catalana (CCC), avalada per la signatura de més de 50.000 catalans i presentada a la cambra per en Francisco Caja, president de CCC. Tothom sap que la xifra de 50.000 fa referència només als signants. Som molts més els catalans que defensem el dret a rebre l’educació en llengua materna i a que hi hagi un bilingüisme real també a l’escola.

Entre les reaccions al rebuig parlamentari destaquem avui la de la Federació de Tarragona de Ciutadans - Partit de la Ciutadania, que podeu veure en aquest vincle. Com molt be diuen els nostres companys de Tarragona, cal destacar el fet de que per primer cop el PSC ha votat directament en contra d’una mesura adreçada a que l’escola catalana sigui coherent amb la realitat social de Catalunya. Qui ho diria! Ha estat el president xarnego qui ha decantat la balança del Partit dels Socialistes de Catalunya (sic) cap al nacionalisme. Això sí, sense patir-ne les conseqüències.

–ooOOoo– 

50.000 son sólo los firmantes

Anteayer el Parlamento de Cataluña rechazó la Iniciativa Legislativa Popular promovida por Convivencia Cívica Catalana (CCC), avalada por la firma de más de 50.000 catalanes y presentada ante la cámara por Francisco Caja, presidente de CCC. A nadie se le escapa que la cifra de 50.000 se refiere sólo a los firmantes. Somos muchos más los catalanes que defendemos el derecho a recibir la educación en lengua materna y a que exista un bilingüismo real también en la escuela.

Entre las reacciones al rechazo parlamentario destacamos hoy el de la Federación de Tarragona de Ciudadanos- Partido de la Ciudadanía, que podéis ver en este vínculo. Como muy bien dicen nuestros compañeros de Tarragona, hay que destacar el hecho de que por primera vez el PSC ha votado directamente en contra de una medida dirigida a que la escuala catalana sea coherente con la realidad social de Cataluña ¡Quién lo diría! Ha sido el presidente charnego el que ha decantado la balanza del Partido de los Socialistas de Cataluña (sic) hacia el nacionalismo. Eso sí, sin sufrir las consecuencias.

Dejar una respuesta