Divendres, 28 de març de 2008 

Correu

Almanac

Avui és:

Santa Gundelina, Santa Palmira

Tal dia com avui:

1999 - Sèrbia inicia una gran operació de neteja ètnica contra els albanesos de Kosovo.

Per reflexionar:

Moltes vegades m'he penedit d'haver parlat. D'haver callat, mai. - Jenòcrates de Calcedònia

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
El germà de Ronaldinho desmenteix que es vulgui aferrar a l'article 17 de la FIFA per treure el brasiler del Barça
Aquest dijous anàvem a dormir amb les informacions que venien d'un diari brasiler en les quals Roberto de Assís, germà de Ronaldinho, hauria anunciat la intenció de l'entorn del crac del Barça a acollir-se a l'article 17 de la FIFA per desvincular-se de l'entitat blaugrana. Roberto de Assís ho ha desmentit a RAC1 i ha assegurat que tot el rebombori va venir a la pregunta que li van fer a Globoesporte sobre si coneixia aquesta reglamentació. Recordem que l'article 17 de la FIFA diu que un jugador es pot desvincular d'un club un cop hagin passat tres anys de contracte. Ronaldinho s'hi podria acollir sense haver de pagar els 125 milions d'euros de la seva clàusula.
El germà de Ronaldinho, però, no ha desmentit la possibilitat que el crac del Barça agafi el pont aeri i s'instal·li en el Reial Madrid. De fet, i sempre citant Globoesporte, Roberto de Assís hauria deixat la porta oberta a la suposada operació assegurant que el nom de Ronaldinho hauria d'estar "lligat" a "clubs com ara el Reial Madrid o el Milan".


La confusió, doncs, radica en la pregunta que el portal brasiler li va fer a Roberto de Assís sobre si coneixia l'article 17. Ell va respondre afirmativament explicant que "un jugador pot trencar un contracte quan porti més de tres anys en un club i sense haver de pagar la clàusula de rescissió. Abonant, només, els salaris que cobraria fins el final més un percentatge del valor que va pagar el club en el moment del fitxatge".


Això voldria dir que Ronaldinho hauria (de fet, podria) deixar el Barça només pagant uns 16 milions d'euros i no pas els 125 de la seva clàusula. Al marge de l'embolic contractual, Roberto de Assís també va voler parlar de la situació per la qual travessa Ronaldinho al FC Barcelona. Va dir que "és l'estrella del Barça" i que, per tant, se l'examina amb lupa. "Si es guanya la Champions, tot donaria un tomb", va dir el representat del crac brasiler.

Publicat 28/03/2008 - 08:47h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
El germà d'en Ronaldinho es un penques, com la resta de la familia que xupa del astre. Entre tots l'han fet malbé. Bye.Bye. i amargat al Madritz estaràs.
bernd - 28/03/2008 15:43
Comentari
Pel que fa al Barça, ja sel pot emportar.
ganxet - 28/03/2008 11:19
Comentari
Que s'en vagi a esnifar coca a un altre lloc. Amb Maradona ja en vam tenir prou.
Culer - 28/03/2008 09:51
3 ComentarisMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS