dimarts, 26 / febrer / 2008

Sobiranista, si tens dubtes,…

És normal que un ciutadà sobiranista es trobi descol.locat davant el comportament dels seus referents polítics des de la tramitació de l’Estatut fins ara. En política, com en la vida, sovint és més important mantenir la dignitat que uns quants escons o quatre doblers. Aquesta manca de dignitat, aquesta lluita caïnita que només aporta frustració i fracàs, aquest acotar el cap a Madrid, aquest voler gestionar Espanya no és el que els ciutadans sobiranistes volem.

Com a sobiranista deixa’m que et doni algunes dades que desitjo serveixin per esvaïr-te dubtes:

Esquerra (abans ERC) ha votat a Madrid la Investidura de José Luis Rodríguez Zapatero a canvi de res (“Nunca una investidura ha salido tan barata”: Pedro Solbes), ha votat afirmativament 3 pressupostos generals de l’Estat que perpetuaven l’espoli fiscal i la manca d’inversió en infrastructures. És més, Esquerra (abans ERC) ha continuat votant els pressupostos del PSOE essent coneixedora que el Govern només executava (o sia invertia) el 75% del pressupost assignat, cosa la qual vol dir que cada any l’Estat es queda un 25% d’alló que en teoria ha aprovat el Congrés per a Catalunya.
Esquerra (abans ERC) va votar afirmativament la ley de Tropa y Marineria, i el més al.lucinant de tot és llegir la transcripció dels diaris de sessions del Congrés on trobem els seus Diputats, participant amb força interès en el debat. Esquerra (abans ERC) ha votat afirmativament la Ley de la dependencia que invaeix competències de la Generalitat (més concretament d’una Conselleria que gestiona)

En definitiva Esquerra (abans ERC), ha esdevingut la CiU del SXXI. És aquell partit regionalista radical que es troba confortable en els pasadissos de l’Administració central i que vol esdvenir influent en molts despatxos de la capital espanyola.
La subhasta a la baixa que han protagonitzat ambdues formacions davant el PSOE els darrers mesos fa envermellir de vergonya.

Per tant ,essent coneixedors que tant en un com en altre partit hi ha patriotes, sobiranistes que s’estimen el país i han treballat i treballen per la seva llibertat, militants i simpatitzants que no volen submissió, sino dignitat i coratge, us demanem un vot per dir Adéu Espanya, un vot per l’independentisme transversal, centrat que sap que amb Espanya no hi ha res a fer.

Ivan Condés i Sangenís Candidat al Senat per Lleida del Partit Republicà Català

26/2/08

0 comentaris: