Nens del Vendrell - Primers quatre de set amb l’agulla i cinc de set
Primers quatre de set amb l’agulla i cinc de set

   Aquest diumenge els Nens del Vendrell hem celebrat a la plaça vella la diada castellera del nostre 82è. aniversari descarregant els nostres dos primers castells de set i mig de la temporada. La diada ha comptat també amb la presència la colla Jove Xiquets de Tarragona, que han completat els seus dos primers castells de vuit de l’any,  i els Castellers de Terrassa amb el cinc de set i el quatre de set amb l’agulla també descarregats.

Hem començat la diada amb un quatre de set amb l’agulla descarregat, que ha pujat un pel lent però de manera segura i sense perdre les mides en cap moment. En segona ronda, hem optat pel segon objectiu de la diada, completar el cinc de set. La construcció s’ha descarregat un treballat castell a nivell de segons. A continuació, hem completat un lleuger quatre de set, que comptava amb el pis de segons del quatre de vuit fent de baixos sense crosses. Una prova pels pisos alts del carro gros que ha estat molt satisfactòria. Per tancar la diada, hem descarregat simultàniament dos pilars de cinc. D’aquest manera, la colla vendrellenca tancavem el que és, fins al moment, la nostra millor diada de la temporada amb dos nous castells descarregats, el quatre de set amb l’agulla i el cinc de set. Les fotos de la diada les podeu trobar aquí.

La gent del webcasteller han tingut l'amabilitat de pujar un vídeo del 5de7 al youtube. Gràcies! 

Per la seva part, la Jove Xiquets de Tarragona també va completar la seva millor diada de la temporada amb els seus dos primers tres de vuit i quatre de vuit descarregats. En tercera ronda, els de Tarragona han completat el cinc de set i, han tancat la diada amb el vano de cinc. Finalment, els Castellers de Terrassa varen completar el cinc de set, els quatre de set amb l’agulla i el pilar de cinc però varen desmuntar dos intents de quatre de vuit.

Un cop finalitzada la diada, els Nens varem continuar la celebració del seu aniversari amb un dinar de germanor al nostre local amb els plats cuinats pel propis castellers. Una iniciativa que s’ha celebrat amb un rotund èxit per segona edició consecutiva.

L’objectiu immediat de la colla vendrellenca és consolidar els castells de set i mig a plaça i seguir treballant al local la torre de set i el quatre de vuit per ser portats a plaça el més aviat possible. La propera diada en la que participarà els Nens del Vendrell és la que es celebrarà a la plaça de la virreina el proper diumenge 15 de juny a les 12:30 hores amb la presència dels Castellers de la Vila de Gràcia i els Bordegassos de Vilanova.

 
< Anterior   Següent >
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí