Divendres, 4 de juliol de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Laureà, Santa Berta, Santa Isabel de Portugal

Tal dia com avui:

1985 - Felipe González forma el seu segon govern, on destaquen la substitució de Boyer per Solchaga, i la de Morán per Fernández Ordóñez.

Per reflexionar:

Si bé és cert que les alegries són curtes, tampoc els nostres dolors són molt llargs. - Marquès de Vauvenargues

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Sánchez Camacho ja ha reunit els avals per optar a la presidència del PPC

La senadora gironina i aspirant a presidir el Partit Popular català, Alícia Sánchez Camacho, ha reunit en un sol dia els avals necessaris per oficialitzar la seva candidatura de consens. Sánchez Camacho ha superat els 300, més dels 219 que exigeix el règim congressual de la formació popular. Amb tot, el número d'avals queda lluny dels 900 que havien aconseguit per separat Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz, que finalment han retirat la candidatura per integrar-se a la llista de consens de la senadora del PP.

“És un gran èxit que en un sol dia s'hagin aconseguit més de 300 avals”, ha comentat Sánchez Camacho, qui ha justificat que no n'hagi reunit més pel fet que “els compromissaris tenen la seva vida personal i laboral” i això els dificulta sumar-se al procés de recollida de signatures.

No ha pogut contactar amb Montserrat Nebrera
La candidata a presidir els populars catalans ha assegurat que durant aquestes últimes hores ha intentat contactar amb l'altra aspirant a la presidència, Montserrat Nebrera, per oferir-li de nou la possibilitat de sumar-se al seu projecte, ja que “al PP no hi sobra ningú”, però segons Sánchez Camacho “no hem pogut localitzar-la”. Nebrera ha fet aquest divendres un acte a Madrid sota el títol “Ser o obeir”, on ha afirmat que el seu projecte “és el millor” per al partit.

Publicat 04/07/2008 - 12:45h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS