Divendres, 4 de juliol de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Laureà, Santa Berta, Santa Isabel de Portugal

Tal dia com avui:

1985 - Felipe González forma el seu segon govern, on destaquen la substitució de Boyer per Solchaga, i la de Morán per Fernández Ordóñez.

Per reflexionar:

Si bé és cert que les alegries són curtes, tampoc els nostres dolors són molt llargs. - Marquès de Vauvenargues

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Detenen 85 persones per piratejar el senyal de televisió de pagament

La Policia Nacional ha detingut 85 persones en una operació contra la pirateria audiovisual, desenvolupada a diverses províncies. Estan acusades de defraudar el senyal de televisió d'accés limitat i entre els arrestats hi ha propietaris d'establiments hotelers i restaurants, presidents de comunitats de veïns, instal·ladors i administradors locals de televisió per cable i per ones. Els detinguts utilitzaven el senyal d'un contracte particular i el distribuïen a centenars de persones de forma fraudulenta.

Els detinguts estan acusats de diversos delictes contra la propietat intel·lectual i frau de les telecomunicacions. S'han intervingut diverses xarxes fraudulentes que comptaven amb milers d'abonats, als quals enviaven el senyal a través de dispositius sense fil.

L'operació s'ha desenvolupat a Alacant, Màlaga, Valladolid, Sòria, les Illes Balears, Palència, Almeria, València, La Corunya, Pontevedra, Cantàbria, Astúries, Badajoz, Múrcia, Jaén, Ciudad Real, Sevilla i León.

La policia ha informat que ha trobat en totes aquestes províncies centres emissors on els detinguts tenien instal·lats un o diversos descodifiadors amb els quals accedien a continguts de televisió d'accés limitat i que, posteriorment, reemitien de manera fraudulenta als seus abonats a través de xarxes Wi-fi.

També s'han identificat diversos centres emissors de continguts televisius per ones. Alguns van ser localitzats a l'interior de casetes situades en la base dels repetidors del senyal de televisió. Allà, es van trobar un o diversos descodificadors corresponents a contractes d'abonats particulars, que eren utilitzats per obrir canals de pagament que després amplificaven i reemitien als habitatges de la zona d'influència dels repetidors.

Publicat 04/07/2008 - 09:32h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS