Divendres, 4 de juliol de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Laureà, Santa Berta, Santa Isabel de Portugal

Tal dia com avui:

1985 - Felipe González forma el seu segon govern, on destaquen la substitució de Boyer per Solchaga, i la de Morán per Fernández Ordóñez.

Per reflexionar:

Si bé és cert que les alegries són curtes, tampoc els nostres dolors són molt llargs. - Marquès de Vauvenargues

 
Enllaços
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Una ullada al llançaments més importants d’aquest estiu dins del món de l’oci electrònic
Videojocs per l’estiu (Primera part)

L'estiu i les vacances són l'època ideal per desfer-se de les rutines, viatjar, viure noves experiències i en definitiva, desconnectar. A més, també són un gran moment per portar a terme totes aquelles activitats que la resta de l'any s'han hagut d'aparcar per no disposar de suficient temps. El clàssic llibre de l'estiu és el primer que ens podria venir a la memòria, però el món digital ens ofereix moltes altres alternatives. L'estiu és temps d'oci, i pels més "tecno-addictes" és temps d'oci electrònic i videojocs.

 

Al contrari que amb el cinema, les dates estiuenques no acostumen a aplegar el llançament de grans videojocs, ja que majoritàriament els títols importants es concentren en els últims mesos de l'any, que és quan se'n venen més. Tot i aquest precedent, l'estiu del 2008 ha estat marcat per l'aparició de grans videojocs a tenir molt en compte. Fem un repàs d'aquests títols que acaben de sortir al mercat i que protagonitzaran moltes de les partides d'aquest estiu.

Malgrat que la darrera vaga de transportistes va posar-li les coses difícils per al seu llançament, finalment ja es pot trobar a les botigues un dels jocs més esperats pels usuaris de PlayStation 3, ni més ni que el quart i darrer capítol de la nissaga de jocs d'espionatge i acció Metal Gear Solid. Aquest epitafi virtual del famós agent secret Solid Snake és una aventura totalment cinematogràfica i d'una espectacularitat absolutament fora de dubtes. Una història apassionant, grans personatges, i un aspecte visual per treure's el barret són els arguments principals d'aquest Metal Gear Solid 4. Un joc clarament recomanat per tots els seguidors de la nissaga creada pel dissenyador Hideo Kojima i per totes aquelles persones disposades a viure una experiència de joc profunda i intensa.

Aquells jugadors més veterans -els autèntics "hardcore-gamers"- no poden deixar escapar l'oportunitat de provar un joc com Ninja Gaiden II. La segona part de les aventures del ninja Ryu Hayabusa ha sortit en exclusiva per a la consola de Microsoft, la Xbox 360. La mecànica és ben senzilla, el joc recupera un plantejament amb tot el sabor clàssic dels jocs d'acció d'antuvi però amb la potència gràfica que poden oferir les actuals videoconsoles. Sanguinàries lluites amb katana i una gran dificultat només apta per a les mans més hàbils.

Els jocs d'estratègia també han rebut aquests dies un títol que donarà molt que parlar, el seu nom sonarà a més d'un, Civilization Revolution. Amb aquest joc per a PS3 i Xbox 360 significa el salt dels ordinadors a les consoles d'una sèrie de videojocs molt coneguda entre els usuaris de PC. Com sempre, l'objectiu és esdevenir la civilització capdavantera, ja sigui per la via del diàleg, el progrés o com no podia ser d'una altra manera, per la via de les armes. Tot plegat a partir d'una dinàmica de joc per torns en el qual cada jugador haurà de representar una de les 16 civilitzacions que porta el joc. Com sempre, no faltaran a la cita els grans líders com Alexandre el Gran, Cleopatra, Napoleó o Gandhi. Un joc basat en fets històrics i que alhora promet partides multi-jugador que també es podrien qualificar com històriques.

Publicat 04/07/2008 - 06:00h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
una pregunta hi ha algun en català?
Anònim - 04/07/2008 13:41
1 ComentariMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS