Divendres, 4 de juliol de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Laureà, Santa Berta, Santa Isabel de Portugal

Tal dia com avui:

1985 - Felipe González forma el seu segon govern, on destaquen la substitució de Boyer per Solchaga, i la de Morán per Fernández Ordóñez.

Per reflexionar:

Si bé és cert que les alegries són curtes, tampoc els nostres dolors són molt llargs. - Marquès de Vauvenargues

Infolocal
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Martorell
Detinguda una dona a Martorell per destrossar quinze cotxes

Aquest divendres al matí una quinzena de persones s'han trobat amb una desagradable sorpresa quan s'han aixecat i han anat a buscar el cotxe allà on l'havien deixat estacionat la nit abans. Una dona, que ha ja estat detinguda, els ha destrossat el seu vehicle. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, que han detinguda la dona aquesta matinada, l'autora dels fets, de 44 anys, es va dedicar a trencar vidres i intermitents de 15 cotxes estacionats al carrer. La dona, acusada d'un delicte de danys, es troba en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge de guàrdia.

Un veí de Martorell va avisar els Mossos de la presència d'una dona que provocava desperfectes en vehicles estacionats al carrer Josep Tarradellas de Martorell. Diversos veïns d'aquesta via van baixar al carrer alertats pel soroll de vidres trencats i pels crits que proferia la dona i la van retenir fins que van arribar els Mossos.

Segons l'Ajuntament la dona, que s'expressava amb dificultat i estava sota la influència de l'alcohol, portava un martell i un tornavís, eines que va fer servir per destrossar els cotxes.

Publicat 04/07/2008 - 17:51h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS