El gratuït que surt
els dimarts
 Edició núm. 142
 Qui Som | Contactar
 Tarifes | PDF Promocional

Els Castellers fan la tripleta vilafranquina i el pilar de 7 a Vic i igualen la millor actuació d’aquesta temporada
Els verds van estrenar el 3 de 9 amb folre i van poder descarregar el 4 de 9 amb folre en una diada rodona
L’actuació iguala la realitzada per la Colla Vella a Valls i dóna ales als de Cal Figarot de cara a nous reptes
Els Castellers de Vilafranca van treure's l’espina clavada per Fires amb els castells de 9 i van fer els deures pendents (esvaint tots els dubtes que planaven sobre l’estat anímic i tècnic de la colla). Ben lluny de casa, a Vic, van rubricar la seva millor actuació de l’any i la millor de les que s’han vist enguany (exaequo amb la Colla Vella). Els Verds van anotar-se el primer 3 de 9 amb folre i van poder descarregar el 4 de 9 amb folre que per Fires ja havien coronat. Dos castells de 9 en una mateixa jornada i el retorn de la confiança a la colla de cara a reptes més ambiciosos. Les dues construccions van edificar-se amb seguretat, destacant la brillant execució del 3 de 9 amb folre. L’actuació dels de Cal Figarot va completar-se amb un excel·lent 4 de 8 amb l’agulla i el pilar de 7 amb folre, igualant la realitzada per la Colla Vella a Valls en la diada de Sant Joan.
El cap de colla, David Miret, parlava obertament en finalitzar l’actuació de donar el salt als castells de gamma extra d’aquí quinze dies i assegurava que estan en la bona linea i que no tenia dubtes del potencial de la colla. A Altafulla, aquest proper dissabte, volen portar el 4 de 9 amb folre i diumenge a Torredembarra també algun castell de 9. De cara a les Santes de Mataró (el dia 20 de juliol) la tècnica té previst atacar la torre de 9 amb folre i manilles i no descarta portar-hi per primer cop el 4 de 9 amb l’agulla.
A l’actuació de Vic els Xiquets de Tarragona van tornar a fer el 3 de 8 i la torre de 7, mentre els amfitrions no van poder amb el 4 de 8. Els Sagals d’Osona tenen travessat el carro gros i l’han hagut de desfer en els tres intents han portat a plaça enguany.
Dilluns 7 de juliol de 2008

7Dies Premsa Comarcal, S.L. - C/Migdia, 27, 1er - 08720 Vilafranca del Penedès - Telf: 93 817 54 88 - Fax: 93 817 28 25 - Avís legal