El gratuït que surt
els dimarts
 Edició núm. 142
 Qui Som | Contactar
 Tarifes | PDF Promocional

Gran èxit de la segona edició del Festival Jean Leon amb un 100% d'ocupació
Han passat pel Festival cares molt conegudes de l’escena artística catalana i ha comptat amb dues estrenes teatrals
El Festival Jean Leon es consolida en la seva segona edició com l'esdeveniment cultural de referència del Penedès, demostrant el seu èxit amb un 100% d'ocupació durant els tres dies de programació. El certamen cultural ha tingut lloc aquest cap de setmana -del 27 al 29 de juliol- a Torrelavit, en el marc incomparable del celler Jean Leon SL.
Cares conegudes del món de l'espectacle no s'han volgut perdre la segona edició del Festival Jean Leon. Actors i actrius de l'escena artística catalana, com Jordi Díaz, Ivan Massagué, Miquel Garcia, Jofre Borràs i Paula Vives, entre d'altres, han gaudit de la programació del certamen celebrat a Torrelavit.
La programació ha comptat amb dues estrenes teatrals a Catalunya: La Tortuga de Darwin amb Carmen Machi i Yo me subí a un piano verde, interpretat per Millán Salcedo. Els actors Lluis Soler, Marta Marco i Jordi Boixaderas van obrir el festival amb la posada en escena d'Homer, Íliada d'Alessandro Baricco.
La segona edició, en homenatge al llegat del fundador del celler, Jean Leon, ha projectat dues pel·lícules. D'una banda, El pollo, el pez y el cangrejo real del director José Luis López-Linares i El chico que conquistó Hollywood de Brett Morgen.////
Dilluns 7 de juliol de 2008

7Dies Premsa Comarcal, S.L. - C/Migdia, 27, 1er - 08720 Vilafranca del Penedès - Telf: 93 817 54 88 - Fax: 93 817 28 25 - Avís legal