Nens del Vendrell - Repetim el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l'agulla a Banyeres
Repetim el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l'agulla a Banyeres

  Aquest diumenge 13 de juliol es va celebrar a la plaça de l'om de Banyeres del Penedès la tradicional diada castellera de Festa Major amb la presència dels Bordegassos de Vilanova, els Minyons de l'Arboç i els Castellers Nens del Vendrell.

Varem començar la diada amb un cinc de set molt segur, que vam descarregar per segona vegada aquesta temporada. En segona ronda, varem optar pel quatre de set amb l'agulla, que també varen completar sense cap tipus de complicacions. I ja van dos aquesta temporada! A la darrera ronda, varem portar a plaça un quatre de set amb un pom de dalt molt lleuger. La construcció es va descarregar sense complicacions. Per finalitzar la diada, els Nens varem fer un intent desmuntat de pilar de cinc. Tot i que inicialment semblava que s'havia completat, el visionat de les imatges del castell va permetre observar com l'enxaneta no es va deixar completament de la mà i per tant s'ha de donar com a intent desmuntat. Podeu trobar les fotos aquí.

D'aquesta manera, els Nens seguim preparant la nostra primera gran cita de la temporada: la diada de Santa Anna de la Festa Major del Vendrell amb pas ferm i amb la voluntat d'arribar amb plena forma.

Les nostres properes cites es produiran a la diada de la festivitat del Carmé del port de Coma-ruga, aquest dissabte a les 19:00 hores, i a la diada castellera de Festa Major de Calafell, aquest diumenge 20 de juliol a les 12:30 hores a la plaça Catalunya amb la presència dels Castellers de Barcelona, la Jove de Sitges i els propis Castellers Nens del Vendrell. I si els assajos van bé, podriem portar a plaça, per primera vegada en aquesta temporada, la torre de set.

 
< Anterior   Següent >
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí