Dilluns, 28 de juliol de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Cels, Sant Nazari

Tal dia com avui:

1945 - Un avió s'estavella contra l'Empire State Building de Nova York: moren 28 persones.

Per reflexionar:

Fes de la teva vida un somni i el teu somni realitat - Anne Macy

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Riccardo Riccò i Leonardo Piepoli, expulsats del Saunier Duval

El conjunt espanyol Saunier Duval ha expulsat els ciclistes italians Riccardo Riccò i Leonardo Piepoli per violació del codi ètic després de les investigacions que el conjunt de Joxean Fernández Matxin va iniciar a partir del positiu en un control antidopatge de Riccò. El mànager general de l'equip, l'italià Mauro Gianetti, ha lamentat els fets i ha anunciat que el contracte dels dos corredors ha quedat rescindit de manera automàtica. Gianetti ha afegit que "ens sentim víctimes de la irresponsabilitat de qui, amb la detestable intenció de millorar el seu rendiment, posen en risc les inversions dels patrocinadors i el lloc laboral de desenes de treballadors honestos".

El veterà Leonardo Piepoli, de 36 anys, ha exhibit un gran nivell de forma fins a la ronda gala. Piepoli, que va ser decisiu en el segon lloc de Riccò al Giro d'Itàlia, estava quallant un gran paper al Tour i fins i tot s'havia adjudicat l'etapa reina de la prova amb arribada a Hautacam.

Mentrestant, Riccò, que ha estat imputat i posat en llibertat sota control judicial, s'estava convertint en un dels millors escaladors d'Itàlia. Segon al Giro, havia conquerit dues etapes a l'actual edició de Le Grand Boucle.

Triomf de Cavendish

Amb tant embolic pel possible dopatge de Riccò, el triomf del britànic Mark Cavendish en l'etapa de divendres ha quedat enterbolit i en segonpla. Cavendish s'ha imposat a McEwen i Feillou en una etapa que s'ha resolt a l'esprint.



Mark Cavendish, celebrant el seu triomf d'etapa (Foto: EFE / Manuel Bruque)

Publicat 18/07/2008 - 16:21h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS