Dissabte, 26 de juliol de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Joaquim, Santa Anna

Tal dia com avui:

1943 - Neix Mick Jagger, cantant dels Rolling Stones.

Per reflexionar:

Tu podries ser un MP3 per no ocupar tan lloc en el meu cor. - Estanislau Verdet

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Seran la versió robòtica de la mascota olímpica i parlaran diversos idiomes
Els visitants dels Jocs Olímpics seran rebuts per robots

Una curiosa sorpresa rebrà als passatgers que desembarquin a l'Aeroport Internacional de Pequín aquesta setmana, robots amb l'aparença dels Fuwa, les mascotes olímpiques, contestaran les preguntes dels visitants olímpics en diferents idiomes.

La novetat robòtica se suma a l'atmosfera espacial amb la qual s'ha vestit la remodelada T3, la terminal més gran del món. Segons ha informat avui el diari oficial China Daily, una altra mesura tecnològica implementada de cara a facilitar la circulació pel gran aeroport és que als avions es projectaran DVDs per ensenyar als visitants olímpics com procedir a l'arribada i sortida del terminal.

Altres mesures inclouran un centre de benvinguda on els voluntaris oferiran informació pels visitants estrangers, alhora també hi haurà cues exclusives pels controls de visats, inspecció, quarantena i duana. Tot plegat per garantir una entrada tranquil·la però més lenta.

Prop de 200 voluntaris, tots estudiants de Pequín faran les tasques d'atenció als passatgers en vuit idiomes, i fins a 500 es reuniran a l'aeroport en els períodes de màxima afluència de visitants.

D'acord amb el secretari general de l'equip de coordinació del comité olímpic per l'aeroport, He Tan, el flux de visitants tan sols acaba de començar, però augmentarà considerablement abans del 30 de juliol, assolint tot el seu ple entre el 31 de juliol i el 7 d'agost.

Publicat 22/07/2008 - 11:00h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS