Dissabte, 26 de juliol de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Joaquim, Santa Anna

Tal dia com avui:

1943 - Neix Mick Jagger, cantant dels Rolling Stones.

Per reflexionar:

Tu podries ser un MP3 per no ocupar tan lloc en el meu cor. - Estanislau Verdet

 
Enllaços
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Sastre manté el mallot groc i es jugarà el Tour a la 'contra' de dissabte

El ciclista avilès del CSC Sastre ha pogut resistir al capdavant del Tour de França a manca de dues etapes i amb la decisiva contrarrellotge de dissabte a la vista. Sastre ha entrat amb el pilot principal després dels dos escapats del dia -Chavanel i Roy- i ha pogut mantenir l'avantatge respecte als perseguidors de la general. El triomf de l'etapa ha estat per al francès de Cofidis Sylavin Chavanel, mentre que el seu compatriota Jérome Roy ha estat segon.

L'etapa de divendres ha estat marcada per l'abandonament de l'italià Damiano Cunego i per la contrarrellotge de dissabte. Els corredors no han pres riscos i fins i tot s'han relaxat facilitant l'escapada de Chavanel i Roy. Prèviament, el pilot havia capturat Schumacher, Fedrigo, Egoitz Martínez i Ballan, que havien llançat la primera ofensiva. En aquestes circumstàncies, Chavanel ha assolit un premi a l'esforç i ha conquerit l'etapa a Saint-Amand-Montrond.

Després d'aquest resultat de divendres, Sastre segueix líder ferm amb 1:34 de renda respecte a l'australià Cadel Evans, el principal rival del d'Àvila. Dissabte, però, l'avilès té una prova de foc definitiva per obtenir el triomf a Le Grand Boucle. El castellà s'enfronta a una contrarrellotge -prova on el d'El Barraco no és un especialista- amb un avantatge minúscul. L'avilès, doncs, no juga a casa i haurà de lluitar al límit per mantenir el mallot groc i acostar-se al títol. El duel, doncs, està servit a la ronda gala.

Una ciutadana francesa seguint 'in situ' l'etapa de divendres de Le Grand Boucle (Foto: EFE / Nicolas Bouvy)

Publicat 25/07/2008 - 18:42h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS