Dissabte, 26 de juliol de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Joaquim, Santa Anna

Tal dia com avui:

1943 - Neix Mick Jagger, cantant dels Rolling Stones.

Per reflexionar:

Tu podries ser un MP3 per no ocupar tan lloc en el meu cor. - Estanislau Verdet

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Aquest 2008 es podrien reduir a la meitat per l'enduriment de les condicions imposades des de Pequín
Les famílies espanyoles van adoptar 1.429 menors xinesos l'any passat

Les famílies espanyoles van adoptar durant l'any passat 1.429 menors xinesos, la majoria d'ells nenes. Amb aquesta xifra, Espanya es manté com el segon país adoptant a la Xina, només per darrera dels Estats Units. I, això, que les adopcions s'estan reduït molt per l'enduriment de les condicions imposades pel país asiàtic. De fet, durant els primers sis mesos d'aquest any, només s'ha produït 439 adopcions.

Segons xifres oficials difoses avui a Pequín, en el que portem de 2008, les famílies espanyoles només han pogut adoptar 439 nens a la Xina. Si es manté aquesta tendència, es podria tancar l'any per sota de les 1.000 adopcions, lluny de les 1.429 de 2007 i de les 1.977 de 2006.

La reducció de les adopcions a la Xina està causada per un enduriment de les condicions imposades pel Govern xinès que, des de l'1 de maig del 2007, prefereix els matrimonis heterosexuals, joves, amb alt nivell d'estudis i ingressos, mentre que posa moltes traves als adoptants solters, homosexuals, obesos i més grans de 50 anys, entre d'altres grups.

Aquesta setmana, set famílies espanyoles han aconseguit superar aquestes dificultats després d'uns cinc anys d'espera i ja tenen a casa els seus fills. Són dos nens i cinc nenes.

Durant del 2007 el total d'adopcions internacionals fetes a Espanya va ser de 3.648, un 18% menys que el 2006, segons les dades oficials publicades fa uns dies per la Secretaria d'Estat de Política Social. Rússia i Etiòpia, amb la davallada de la Xina s'estan convertint en els principals països d'origen.

Publicat 25/07/2008 - 10:02h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS