Nens del Vendrell - Portada
Torre de set per partida doble

Image

Image 

Aquest passat cap de setmana la colla ha acudit a dues diades molt interessants: divendres a Sant Vicenç de Calders i diumenge a Vilanova.

Divendres al vespre vam acudir, com ja és tradicional, a Sant Vicenç de Calders a fer castells per la seva Festa Major. En un ambient recollit i fresc la colla va plantar el tres i el quatre de set. Dos castells amb alineacions experimentades que no van presentar cap problema. Si no és normal veure dos castells de set a Sant Vicenç, encara menys veure com descarregàvem la torre de set en tercera ronda. Una torre amb un quart nou respecte les anteriors i que posava la cirereta a la millor actuació que els Nens hem fet mai a Sant Vicenç. Es va acabar amb un pilar de cinc.

Diumenge tocava anara a Vilanova, una plaça històrica i molt estimada pels Nens. Sota un sol de justícia i amb un retard considerable sobre l'horari previst, la colla, justeta d'efectius, va començar descarregant un tranquil tres de set en primera ronda. En la segona, una nova torre de set, amb la mateixa alineació que a Sant Vicenç i ben controlada en tot moment. El tercer castell va ser el quatre de set amb l'agulla. Un quatre que, tot i quedar molt obert, es va defensar bé fins que el pilar va quedar net sobre la pinya, però a partir d'aquí el pilar es va començar a desquilibrar per dalt i, tot i poder defensar dos o tres batzegades, finalment va cedir. Els mateixos membres de pilar, van descarregar un pilar de quatre per acabar l'actuació, amb la plaça ja completament buida.

Podeu veure les fotos de Vilanova aquí.  

 
Santa Anna

Aquest passat dijous 26 de juliol es va celebrar la tradicional actuació castellera de Santa Anna, Festa Major del Vendrell. Una de les poques diades tradicionals que poden caure entre setmana (com acostuma a passar) i on actuem sols (i amb la col·laboració de la gent de plaça).
La diada es presentava amb bones expectatives per la colla que fins al moment ha dut un trajectòria impecable. D'aquesta manera, en primera ronda la tècnica va decidir provar el quatre de vuit, principal objectiu de la diada. Un quatre que havíem treballat intensament les últimes setmanes i que als assajos havia mostrat les seves bones maneres (a l'últim assaig, per exemple, es va descarregar el quatre de set net). Amb molt bones mides i ben quadrat però, un dels dosos es va fer enrere. El castell presentava força garanties però, segurament els nervis, van jugar una mala passada. En ronda de repetició es va descarregar una nova torre de set, una nova prova que aquest castell ja no té cap secret per la colla i que ja s'ha començat a treballar per posar-la sobre un folre.
En segona ronda, la tècnica va decidir tornar a provar el quatre de vuit. Aquest cop però, el castell no va pujar tant bé de mides com el primer i, a l'entrada de dosos, amb bon criteri es va decidir desmuntar-lo. Amb varis castellers treballant al límit, el castell es va desmuntar no sense una bona dosi d'emoció i èpica. Una prova de la confiança i seguretat que la colla té en aquest castell i que de ben segur tornarem a provar tant aviat com sigui possible. A continuació es va provar el cinc de set. Amb la cassola del tres col·locada, la cassola de la torre es va fer enrere, fruit segurament dels nervis acumulats durant la diada.
Amb el ferm propòsit de no sortir de plaça sense els tres castells descarregats, la tècnica va apostar per executar ràpidament un tres i un quatre de set que es van completar sense cap complicació. Finalment es va descarregar un pilar de cinc de comiat.
La propera actuació dels Nens serà el proper divendres 3 d'agost a Sant Vicenç de Calders, on es continuarà treballant el quatre per poder portar-lo de nou a plaça a les properes actuacions importants com la de Vilanova i Llorenç del Penedès el 5 i 12 d'agost, respectivament.

Podeu trobar les fotos de la diada aquí

Image

Image 

 
La millor actuació feta pels Nens a Calafell
 Image

Aquest diumenge 15 de Juliol, els Nens hem actuat a la ja tradicional diada de Festa Major de Calafell poble. Una diada que s'acostumava a fer a la tarda però que des de l'any passat s'ha passat al migdia alhora que s'ha apostat per pujar el nivell convocant alguna colla de nou. Aquest diumenge, a banda dels Nens a plaça també hi han fet els seus castells els Minyons de Terrassa i la Jove de Sitges.

En primera ronda hem descarregat la quarta torre de set de la temporada. Una torre segura amb algun canvi a nivell de terços i que no ha comportat cap complicació. En segona ronda arribava l'aposta forta de la diada, el quatre de vuit. El castell s'ha donat per bo a la segona i ha pujat bé de mides. Amb els dosos col·locats però, el castell s'ha tancat de quarts i quints i, amb bon criteri, s'ha decidit desmuntar-lo. Una bona prova que demostra que el castell és al nostre abast i que només queda seguir treballant-lo a l'assaig per acabar de polir alguns detalls. En ronda de repetició s'ha decidit afrontar el cinc de set. Un cinc que ha anat millor que el de la setmana passada a Banyeres i que s'ha descarregat amb força rapidesa. En tercera ronda s'ha descarregat el quatre de set. Un quatre amb el mateix tronc que el de vuit però amb els segons a terra. Una nova prova per acabar d'agafar la confiança necessària pel castell de vuit. Finalment s'ha acabat amb el pilar de cinc. Cal mencionar que amb aquests castells la colla ha firmat el seu millor registre en aquesta diada de Calafell poble de les últimes decades.

Per que respecte a les altres dues colles, els Minyons han descarregat sobradament la clàssica de vuit mentre que la Jove de Sitges ho ha fet amb la de set.

Podeu veure les fotos de la diada aquí .

 
Festa Major a Banyeres

Aquest diumenge 8 de juliol la colla ha actuat en la tradicional diada de Festa Major de Banyeres del Penedès. Enguany acompanyats dels Minyons de l'Arboç i dels Bordegassos de Vilanova. Amb un contingent important de castellers, la colla s'ha marcat com a repte repetir la millor actuació de la present temporada.
En primer ronda s'ha descarregat la tercera torre de set de la temporada. Una torre segura, que no ha patit en excés i amb algun canvi a nivell de quarts. Amb la torre a la butxaca, en segona ronda s'ha descarregat un quatre de set amb l'agulla força tranquil i sense cap incidència remarcable. Per acabar les rondes de castells, hem descarregat, aprofitant la bona pinya que duiem, el segon cinc de set de l'any. Un cinc que tots recordarem per la seva llarga durada degut als problemes que a patit una de les cassoles per col·locar-se i que, tanmateix, el ronc ha sabut treballar durant tota la seva execució. Finalment s'ha acabat la diada plantant dos pilars de cinc simultanis, en un dels quals hi estrenàvem un nou segon.
En resum una diada molt profitosa que ha servit per repetir la millor actuació de la temporada i que marca un preludi a la intensa recta final de cara a la Festa Major del Vendrell. La propera actuació és el proper diumenge a Calafell poble i la tècnica no descarta provar-hi el quatre de vuit sempre que els assajos d'aquesta setmana permetin
treballar a fons aquesta estructura.
Pel que respecta a les altres dues colles presents a plaça, els Bordegassos de Vilanova, tot i els pocs efectius han pogut plantar uns segurs quatre i tres de set així com un quatre de set amb l'agulla. Els Minyons de l'Arboç han descarregat un quatres de set, un cinc de sis i han carregat un tres de set.

Podeu trobar les fotos de la diada aquí

Image

Image

 
Castells de set a Calafell platja

Image

Aquest diumenge 1 de juliol els Nens del Vendrell hem actuat en solitari a Calafell Platja, al passeig marítim, en el marc de la seva Festa Major. La actuació s'ha plantejat com un pas més en la preparació dels castells de vuit. D'aquesta manera, en primera ronda la colla ha començat descarregant un segur quatre de set, amb el tronc del futur castell de vuit i els segons a terra. A continuació s'ha plantat un tres de set, amb la mateixa estratègia de treball que el quatre. Un tres que tot i girar-se força, s'ha descarregat sense gaires patiments. En tercera ronda, s'ha descarregat un tranquil cinc de sis que s'ha aprofitat per treballar nous castellers a nivell de pom de dalt. Per acabar, s'ha descarregat un ferm pilar de cinc i, a continuació, dos pilars de quatre. En resum una diada molt profitosa, sobretot tenint en compte el potencial handicap d'haver d'actuar sols.
La tècnica ja ha iniciat el compte endarrera per portar un castell de vuit a plaça. En funció del nivell d'assitència als assajos i el treball que es pugui fer als mateixos, el castell pot provar-se de forma imminent. La propera actuació és el proper diumenge a Banyeres on farem castells al costat dels Bordegassos de Vilanova i el Minyons de l'Arboç.

Podeu veure les fotos de la diada aquí.  

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Resultats 28 - 36 de 40
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí